“Ühikarottidest” ja “Tantsud tähtedega” saatest tuntud Liina Vahter on lõpetanud Tallinna tööstushariduskeskuse juuksuri erialal ning töötab koos teise staarjuuksuri Lauri Pedajaga Fahle ilusalongis. Intervjuus Postimehe vahel ilmunud erilehele “Teeviit” ütles ta muu seas, et võiks filminäitlemist õppida. “Võib-olla lähen kunagi Hollywoodi.”

“Tuleb olla hästi avatud silmadega. Tuleb mõelda, mida oma elult ja töölt ootad. Mina mõtestasin enda jaoks lahti – tahan suhelda inimestega, harjutada suhtlemisoskusi, eri rolle erinevate inimestega, teenida hästi ja teha kunsti. Juuksuriametis on kõik need võimalused olemas,” kirjeldab Liina, miks ta otsustas just juuksuriks saada.

“Ma ei ole kunagi näitlemisega tegelenud ega näitlejaks saamisest unistanud. Algklassides mängisin Viplalat. Ei ole minu teema. Sattusin juhuslikult “Ühikarottidesse”. See on olnud väga hea kool just emotsioonide talletamise koha pealt. Nüüd, kui tunnen viha, kurbust või mõnd muud emotsiooni, analüüsin, mis tunne see mu sees on, et saaksin seda hiljem näitlejatöös kasutada. Võiksin filminäitlemist õppida, aga Eestis ei õpetata seda kahjuks. Võib-olla lähen kunagi Hollywoodi (muigab).”

“Olin nii kindel, et tahan saada juuksuriks. Midagi muud ei tulnudki pähe. Mu töö on ühtlasi hobi, seega ma ei tunnegi, et tööd teen, ja see on juba suur pluss. Ametioskus toob alati leiva lauale. Kui oled vähegi andekas, saad areneda igal alal. Areneda ja õppida tulebki kogu elu, ükskõik mis ametis.”

[ot-gallery url=”gallery/liina-vahter-v%c3%b5ib-olla-l%c3%a4hen-kunagi-hollywoodi”]