Skandaalist on saanud muinasjutt – alles see oli, kui Dimi ja Aila üksteist meedias mustasid ning ei tahtnud teineteist midagi kuulda, nüüd on aga paarike seljataha jätnud kõik halva, abiellunud ja alustanud puhtalt lehelt oma hiljuti ilmavalgust näinud pisitütre Monalizega. Aila räägib Gossip.ee-le Monalize sünnist ja nende ootamatust pulmast.

„Raseduse lõpus ootasid kõik suure ärevusega meie lapse sündi, kaasaarvatud Dimi, kes oli minuga koos Barsiilias. Sünnituse ajal oli kogu mu perekond haiglas ning Dimi oli minu kõrval ja hoidis mu kätt, kui meie tütreke Monalize 1. oktoobril sündis…see oli imeline hetk!“ räägib Aila lapse sünnist.

Küsimusele kas nad plaanivad Dimitriga ka abielluda, vastas Aila, et nad tegelikult ongi juba abielus. „17. oktoobril mina ja Dimi abiellusime, see oli väike tseremoonia Brasiilias, kus oli kohal vaid minu perering. Me olime nii õnnelikud, et saime elada selles hetkes ning jagada seda ka Monalizega. Tagasi vaadates toimunule tunneme end nii rumalana, et tülitsesime väikeste asjade pärast, kui meil on palju suuremad põhjused olla õnnelik! Kuna pulmapidu jäi seekord tagasihoidlikuks, siis plaanib värske abielupaar teha uue tseremoonia kevadel. „Kevadel teeme uued pulmad Belgias koos kogu meie pere, sõprade ja suure peoga.“

Nüüdseks on paar juba peaaegu kaks kuud abielus olnud, uurisime, kuidas nedne uus elu on seni kulgenud. „Me elame Belgias oma uues majas ja iga päev on täis nalja ja armastust. Kui me peale lapse sündi Brasiiliast Belgiasse läksime, tegi Dimi pere meile suure peo naasemise ja Monalizega kohtumise puhul…kõik on nii armsad,“ õhkab Aila õnnest.

„Monalize on armas ja hea laps, ei nuta eriti palju ja nüüd ma saan aru mis erinevus on, kui sul on väike tütar…oleksin nagu tagasi lapsepõlves. Saan 24 tundi mängida ja olla oma barbie-tüdrukuga ja ma olen nii õnnelik. Mu barbie joob küll palju piima ja on pannud mu keha muutuma, kuid ma olen ikka õnnelik,“ pajatab Aila emarõõmudest. Rasedus toob teatavasti kaasa ka naistele soovimatud lisakilosid ning erand ei ole ka Aila, kes hetkel peab võitlust rasedusest tingitud lisakilodega.

„Ma võtsin rasedusega juurde 22 kg ja nüüdses olen kaotanud juba 12 kg nii, et ema elu polegi nii kerge, aga ma olen teinud head tööd. Iga nädalaga loodan saada üha lähemale oma enidisele vormile, treenin imelisel Ultrassound masinal 3 korda nädalas. Kõik naised murtesevad pärast sünnitust oma keha pärast ja ma pole erand, tahan kleiti kandes tunda end hästi ja olla ilus. Mina lähen iga päevaga saledamaks ja Monalize läheb iga päevaga paksemaks,“ naljatab Aila Gossipile.