Treener Eva Ottas, kes oli saate “Kaalust Alla” üks treeneritest, ootab tütart, kes peaks sündima 30. detsembril. Rasedus on kulgenud plaanipäraselt ning ainus üllatus on olnud Eva jaoks see, kui raske võib suure kõhuga olemine olla. See-eest on teiste inimeste suhtumine tänu rasedusele palju positiivsem!

“Nimi on hetkel juba olemas, aga ikka vaatame, et äkki on veel mingi nimi, mille peale pole tulnud. Hoiame lihtsat joont, et tulevikus oleks lapsel hea ise oma nime hääldada ja seda ka teisele seletada, pluss veel inglise keeles lihtne hääldada,” seletab ta.

Eva räägib, et siiani on rasedus kulgenud hästi, vaid suure kõhuga olemine on oodatust raskem. “Sülitan kolm korda üle õla ja ütlen, et siiani on ikka kõik hästi. Kui ühte asja nimetama pean, siis seda, et kogu olemine muutub raskemaks, vähemalt minu jaoks. Näiteks kummardada on raskem, tossupaelte kinni panemine on keerukas, kiiresti kõndida enam ei saa, aga eks see kaalub kõik selle üles. Kes varem kogenud ei ole, neile on ikka üllatus, et kuidas see kõht ikka nii suureks saab minna. Muidu on aga põnev ja ootust täis! Kõik asjad, mida vaja teada, tulevad ajaga ja jagad seda beebiteemat siis, kui ise asja sees oled.”