Jackiey Budden, kadunud Jade Goody ema, on öelnud, et ta oli šokeeritud, kui sai teada, et Jade abikaasa, Jack Tweed oli olnud vahekorras teise naisega nii kiiresti peale oma naise surma.

Jack Tweed tunnistas hiljuti, et tundis end “räpaselt ja halvasti” peale seda kui oli juunikuus purjuspeaga olnud üheöösuhtes glamuurimodelli Lisa O’Connor´iga.

Jackiey Budden rääkis Closer’ile: “Kui ma esimest korda kuulsin, et ta kellegagi magas, arvasin, et see juhtus vaid nädal tagasi ja ma ei olnud vihane, sest meestel on omad vajadused. Kuid ma olin šokeeritud kui sain teada, et see toimus nii kiiresti peale matuseid.

“Ta ütles, et ta oli nii purjus ei saanud aru, mida teeb, kuid mina seda ei usu. Viimase asjana oli mees Jade’le lubanud, et ta saab ometi täiskasvanuks ja ei joo ennast enam purju nagu mingi s***pea, kuid näete nüüd mida ta teeb.”
 
Ta lisas: “Jade’le ei meeldinud tema joomine kunagi ja ta oleks selle peale pahane, ma ei usu, et ta oleks üheöösuhte pärast vihane.

”Ta tahtis, et mees leiaks endale uue pruudi. Tõenäoliselt oleks ta vaid pisut ehmunud, et see nii kiiresti peale tema surma juhtus.”

Goody suri 22. märtsil ja maeti Essex’is 4. aprillil.