Tantsusaate glamuur on ahvatlev, kuid mitte kõigi jaoks. Kroonika uuris, kes pole lasknud end tantsupõrandale meelitada.

Tantsusaates osalemisest on loobunud näiteks Tanel Padar, kellelt võiks häid tulemusi oodata, sest ta on nooruses tantsimisega tegelenud. See oligi põhjuseks, miks ta ei saanud osaleda. Ära ütles ka Lauri Pihlap. Tema asemele kutsuti teine Lauri – näitleja ning juuksur Lauri Pedaja, kes sai partneriks Kristina Tennokese.

Saate tegijatele on eitavalt vastanud muusikud Kristjan Kasearu ja Jaagup Kreem. Mõlemad on osalenud muusikalides, kus tuleb ka jalga keerutada, nii et tantsupõrandal nad hätta poleks jäänud.

Esimesse tantsusaatesse kutsuti laulja Koit Toomet, kuid ta pidi loobuma, sest oli Soomes ühe muusikaliga hõivatud. Tema asemele võeti Mikk Saar. Koit lasi oma tantsuoskusel särada teisel hooajal ja võitiski saate.

Poliitikutest on tantsimisest loobunud Kadri Must, Imre Sooäär ja Maret Maripuu.

Näitlejatest pole lasknud end tantsima meelitada näiteks Hele Kõrve, Kadri Adamson ja Evelin Pang. Sportlane Ksenja Balta pole saatesse läinud, sest tahab vaid treeningutele pühenduda.

Tantsima on kutsutud ka Hannes Võrnot, Anu Saagimit ja Krista Lensinit.

Osa kutusutid pole saanud saates osaleda seetõttu, et on tegelenud varem tantsutreeningutega. Sellised on näiteks Urmas Sõõrumaa ja Heidy Purga.