Perekeskus luuakse toeks ja turvaliseks treeningukeskkonnaks lapseootel ja väikelastega peredele, tehes kättesaadavaks kõik vajalikud teenused alates lapseootusele jäämisest kuni lapse sünni ja esimeste eluaastateni.

Perekeskusesse on lisaks praegu tegutseva Perekooli teenustele kavandatud veel võimlemissaal, spetsiaalne osoonibassein ja massaažiruumid. 

Uus valmiv bassein võimaldab kõiki vesiprotseduure  rasedatele ja titadele, sh  rasedate vesivõimlemine, veealune massaaž, imikute ujuma õpetamine vannis, ujutamine basseinis jm.

Praegu on huvilistel võimalik külastada isade kooli, rasedate võimlemistunde, rasedate joogakursust, loenguid erinevatel teemadel, näiteks “Rinnapiim ja imetamine”, “Lapse hoidmine ja hooldamine”, “Vettesünnitus”, “Sünnitus”, “Sünnitusvalude leevendamine”, “Tugiisiku abi sünnitamisel”, “Naise õigused ja seadusandlus”, “Muutused meeles, kehas ja peresuhetes” jpm.

Loengud ja treeningtunnid toimuvad nii eestikeelsetes kui ka venekeelsetes rühmades.

Kõik tegevused on mõeldud mitte üksnes LTKH Naistekliinikus arvel olevatele rasedatele ja nende lähedastele vaid kõikidele huvilistele.

LTKH Naistekliiniku Perekoolis
saab praegu igal nädalal loengutest ja nõustamisest tuge kuni 150 tulevast lapsevanemat, liikumisrühmades osaleb 100 lapseootel naist ning imikutega  võimlemisgruppe külastab nädalas kuni 180 lapsevanemat – aastas kokku on külastusi ca

LTKH Perekeskuse ehitustööd algasid maikuus ja peaksid lõpule jõudma augustis.

Pelgulinna Sünnitusmaja Perekooli koostööpartneriks on ka Gossip.ee.