Gossip.ee toob teieni lauljanna Kerli Kõivu Kroonikale antud online-intervjuu mõned katkendid.

Miks sa läksid Eestist ära?
Ma ei tea. Tundsin alati, et pean ennast rohkem proovile panema kui see Eestis võimalik oli. Ma ei taha olla suur kala väikses tiigis. Ma tahan kasvada ja areneda ja oma hirmudele silma vaadata. Iga kord, kui midagi väga kardan, mõtlen, et väga hea, teeme ära. Sest kui teeme midagi, milleks me arvasime end mitte võimelised olevat, kasvame paremateks ja tugevamateks inimesteks. Lisaks on mul käimas väike eksperiment, inimkatse iseenda peal. Tahan tõestada, et õigesti mõeldes ja kõvasti tööd tehes on kõik võimalik.

Sul oli USA-s olles periood, kus plaadifirma sind hülgas ja kus sind valdas masendus. Kuidas leidsid endas jõudu edasi minna?
Ma ei tea. See oli väga raske aasta. Kaalusin tõsiselt Eestisse tagasi tulemist ja kõigest loobumist. Aga kui enam hullemaks minna ei saa, siis saab ju ainult paremaks minna. Pidin ennast tõeliselt kokku võtma ja aru saama, et keegi ei tule minu eest midagi ära tegema ega kätte tooma. Pidin saama tugevaks ja iseseisvaks ja praegu olen selle õppetunni eest ülitänulik. Mul on vaja ainult oma arvutit ja oma käsitöömaterjale, et teha mida iganes, ilma igasuguse kõrvalise abita. Ja siis muidugi see missioonitunne. Ma ju pean inimestega rääkima! Ma ei saanud lihtsalt alla anda.

Kas sinu praeguse edu taga on positiivne mõtlemine ja unistamine? Kui tihti unistad? Soovin sulle palju edu ja häid mõtteid!
Usun küll, et oma mõtetega loome iseenda reaalsuse. Unistan aktiivselt iga päev ja üritan mitte ühtegi kahtlusepilve enda ruumi lasta. Mul on väga palju takistusi olnud, sest kaldun loomu poolest kurvameelsusele. Oma unistuste nimel tuleb väga väga kõvasti pingutada ja ohverdada muidugi ka. Andekus on ülehinnatud. See on tore asi, aga potentsiaal on teoreetiline, nii et andesse ma ei usu. Õnne ka ei usu. Igaüks on oma õnne sepp.

 

Refereeritud online-intervjuu täisteksti loe Kroonika veebilehelt