OHMYGOSSIP – Värvid  on alati inimesi ümbritsenud. Psühholoogid kinnitavad, et need mõjutavad meie organismi seesmist seisundit, meie meeleolu ja enesetunnet. Vähesed teavad aga, et peaaegu kõik rahvad on ühel või teisel moel püüdnud värvide järgi ka oma tulevikku ennustada..

Näkkälän noita õpetab, kuidas värvidega lihtsalt ennustada saab:
Pane valmis väikesed värvilised paberilehed. Värvideks olgu punane, oranž, kollane, roheline, sinine, helesinine, lilla, must ja valge. Esita mõtteis sind huvitav küsimus ning, pilku paberitele heitmata, tõmba välja üks leht. Kui tahad midagi täpsustada, võid tõmmata veel ühe — informatsioon selle värvi kohta võib olla kommentaariks põhivärvile.

Värvide tähendus
Valge. Sinu esitatud küsimusele vastust ei ole. Ilmselt oled kiirustanud. Tee väike paus oma tegemistes ning korda ennustamist mõne aja pärast uuesti.

Must. Kui oled välja tõmmanud musta värvi, on vastus sinu küsimusele „ei“. Ei tasu saatusega mängida ega võtta pärast ennustamist ette otsustavaid samme. Samuti pole soovitav alustada uusi ettevõtmisi — need lõpevad krahhiga. Romantilised suhted halvenevad järsult. Sind ootab ees hulk takistusi.

Punane. Punane hoiatab ohu eest. Ole valmis konfliktsituatsioonide tekkeks, teiste inimeste agressiivsuseks ning mitmesugusteks takistusteks. Tuleb varuda kannatust.

Oranž. Oranž tähendab, et tee sinu eesmägi saavutamiseks on lahti. Positiivse tulemuse saamiseks aga tuleb maksimaalselt pingutada. Kui sa oled küsinud midagi haigustesse puutuvat, siis annab oranž usu paranemisse. Ka romantilistele suhetele on see värv soodne. Samas hoiatab, et on olemas tõenäosus materiaalseteks kaotusteks.

Kollane. Kollane viitab tõsiasjale, et sul on vaja orienteeruda eranditult mõistusele. Oma tegudes pead olema järjekindel. Kui sinu küsimus puudutab romantilisi suhteid, siis ei tasu üritada stabiilset liitu luua — sellist võimalust hetkel lihtsalt ei ole. Äriinimestele sümboliseerib kollane ettevaatlikkust. Vältima peaks igasuguseid konflikte.

Roheline.
Kui oled välja tõmmanud rohelist värvi lehe, siis võid oodata elus tõsiseid muutusi. Sul tekivad head võimalused oma romantilisi suhteid ja perekonda puudutavate plaanide realiseerimiseks. Roheline toetab ka kõiki algatusi. Äriküsimustes ja karjääri tegemiseks ei luba see värv aga midagi tõsist ega stabiilset. Ole valmis selleks, et sinu äripartnerid võivad sind petta, ning sissetulek osutub minimaalseks.

Sinine. Sind ootab ees edukas eluperiood. Kõik, mida sa lähemal ajal ette võtad, toob edu ja suurendab tulu. Risk on õigustatud. Kui oled küsinud pulmade kohta, siis võid olla kindel, et vastus on jaatav. Ainus küsimus, millele sinine värv annab eitava vastuse, on küsimus uue armastuse kohta. Seda pole näha isegi mitte silmapiiril.

Helesinine. See värv soodustab uute romantiliste suhete arengut. Äritegevus toob edu ja sissetulekute kasvu. Küsimustes äri, perekonna ja tervise kohta võid arvestada ka võõra abiga. Kui tõmbasid helesinise paberilehe, püüa riskidest hoiduda. Need võivad viia selleni, et edu pöörab sulle selja.

Lilla. Sinu ellu on nüüd saabunud periood, mil tasub peitu pugeda ning aktiivsest tegevusest hoiduda. On soovitav kõik algatused edasi lükata. Ära ilmuta initsiatiivi.

Avafoto: Pexels
Allikas: Ohmygossip.fi