Rootsi Hollywoodi-staar Alexander Skarsgård on jälle “True blood” võtetel. Kummalgi on oma edukas karjäär ja paar peab vaeva nägema, et leida aega kohtumiseks. “Nüüd saame nädala, kümme päeva koos olla,” ütleb Kate Bosworth Aftonbladet´i Nöjesbladet´ile antud intervjuus.

Alexander Skarsgård ja Kate Bosworth on koos olnud alates eelmisest suvest, kuid siiani pole kumbki neist suhet kinnitanud. Nüüd purustab näitlejatar vaikuse: “Ma olen õnnelikum kui iial varem,” ütleb ta.

Kate Bosworth on just lõpetanud uue filmi ”The Warrior’s Way” võtted, kus tal on naispeaosa. Tema vastasmängijaks on lõuna-korealane Dong-Gun Jang. Pärast sissejuhatavaid küsimusi võistluskunstide ja sinikate kohta, läheb vestlus üle Kate´i suhtele ning tema muljetele Rootsist.

“Olen seal nüüd kolm korda käinud. Esimene kord oli viis aastat tagasi kui võtsin seal uut aastat vastu. Oli kohutavalt külm ja maa oli üleni lumega kaetud. Minu jaoks oli see täiesti maagiline.”

Tol ajal oli näitlejatar koos Orlando Bloom´iga, kes filmi ”Pirates of the Caribbean” võtetel tutvus Alexander´i isa, kuulsa rootsi näitleja Stellan Skarsgård´iga.

“Olin seal vaid lühikest aega ja ma tean, et sealne ilmastik muudab inimesed depressiivseks. Aga see oli tõepoolest ilus ja mul on hea meel, et sain seda aastaaega näha. Teine kord olin seal maikuus ja hiljuti veetsin seal terve augusti.”

“See kõlab kindlasti väga ameerikalikult, aga minu jaoks on see nagu muinasjutumaa. Suvel reisisin ma mööda tervet Rootsit ringi. Elasin majades erinevates maakohtades ja nägin selle maa erinevaid külgi.”

“Sõitsin jalgrattaga mööda merekallast ja tundsin end kõigest sellest, mis mind tavaliselt elus häirib, nii kaugel olevat. Ma tõesti armastan seda maad. Tundub, et ma tõesti sobin sinna (naerab).

Midagi muud, mis seal olles silma jäi?

Bosworth naerab: “See on maa, kus inimestele meeldib juua, või kuidas?”

Pärast pildistamist ütleb näitlejatar reporterile: “Oi, Sa oled pikk. Täpselt nagu minu poiss-sõber.”

Kuidas Alex ennast tunneb?

“Väga hästi. Ta on jälle “True Blood” võtetel.”

Leiate te aega, et kokku saada?

“See on kõige suurem probleem. Nüüd on meil nädal, kümme päeva aega koos olla. See on nii tore.”

[ot-gallery url=”gallery/kate-bosworth-r%c3%a4%c3%a4gib-esimest-korda-oma-suhtest-alexander-skarsg%c3%a5rd%c2%b4iga-ja-rootsist-see-on-muinasjutumaa”]