Buduaar uurisis lauljatar Lea Liitmaa käest, kuidas on emaks olemine teda muutnud. „Emaks saamine muudab absoluutselt kõiki naisi, kindlasti teeb ta naise  kohusetundlikumaks, tublimaks, kui kunagi varem sai oldud ning ilusamaks,“ arvab Lea.

Lea arvates peaksid lapsevanemad olema võimalikult avatud meeltega, kuna tänapäeva ühiskonnas on nii palju negatiivsust. „Tihtipeale on vanemad väsinud ja ei pruugi olla jõudu lapsele selgeks teha, miks peab käituma just nii nagu vaja.“ Lauljatari enda sõnul on lapsed ning nende vanemad ühel pulgal, vanematel on lihtsalt rohkem elukogemusi.

Karistusmeetodid on Leal samuti välja mõeldud, kuid kunagi ei ole need liiga karmid. „Enda väiksemat last, Jasmiini ei saagi karistada, kuna ta on alles nii väike, kuid eks ta noomida saab ikka vahest.“ Selle eest Lea vanem laps Robi-Reeno on isegi vitsa saanud, kui ta noorem oli. “Robbie on vitsa saanud küll, kuid väga harva, sellist rääkimismeetodit on temaga vähe kasutatud, kuna teismelised ei taha lihtsalt enda vanemaid kuulata,“ teab lauljatar rääkida.