Ilusalongi ja looduskosmeetika vahendite tootja OÜ Kristella juhataja Kristel Väinsalu (34) räägib Kroonikale, et Liis Tappo-Treial (41) on väga alatult käitunud.

“Oleme mehega paar nädalat lahus elanud. Liisil ja Vellol on hetkel tõepoolest midagi, aga sellel, mis neil on, pole kindlasti tulevikku.

Ma tean, et Liis Velloga koos ei ela. Vello elab meie lähedal korteris. Saame hästi läbi, suhtleme igapäevaselt ja ta aitab mul lapsi hoida.

See jutt, mida Liis on ajakirjandusele rääkinud, et ta otsib ennast, see ei vasta tõele, see on tõeliselt jama ja ta on väga alatult käitunud juva suve algusest peale. Me olime põhimõtteliselt üleaedsed ja meie mehed käisid omavahel läbi. See suhte teema oli väga palju Liisi poolt survestatud, sest mina olin oma mehest lahku minemas ja mu mees oli väga sellises seisus, et seal ei ole palju vaja, et midagi kuskilt tekitada. Siin loos on ohvreid palju. Mingil määral ka minu mees – et ta oli sellises olukorras.

Liis on väga alatult käitunud ja ta absoluutselt ei arvesta sellega, et Vellol on endalgi väikesed lapsed. Õnneks on meie kümnene poeg ja kolmene tütar isaga väga lähedased ja ma ei karda nende omavaheliste suhete pärast.”