Oma ametlikust abikaasast ja nelja lapse isa Rene Treiali (51) juurest minema kolinud Miss Estonia ´90 Liis Tappo (41) on uues suhtes ärimees Vello Väinsaluga (51). Kuigi Liis nimetab ärimees Väinsalut vaid heaks sõbraks, kinnitab Vello naine Kristel Väinsalu (34), et Liisi ja Vello vahel siiski midagi on…

Kes aga on kõnealune Vello Väinsalu? Lisaks sellele, et ta on Rene Treiali endine kolleeg Vihula vallavalitsusest ning nende naaber ja peretuttav Ilumäelt on ta edukas ärimees.

Vello on varju hoidev mees, kirjutab Kroonika. Ta on andnud elus paar intervjuud, ühe 90ndatel, kui ta oma äri üles ehitas, ja teise uuel aastatuhandel, kui ta oma ärid maha müüs ja Vihula vallavolikogu esimeheks sai. Ta müüs osaluse Elke Grupis väidetavalt 120 miljoni krooni eest ja osa rahast, näpuotsatäis, läks esivanemate talu taastamisele Vihula kandis Koolimäel. Sel sügisel esitas ta palve volikogu kohalt tagasi astumiseks.

Hiljuti loobus Vello reservohvitseride kogu esimehe kohast, küll aga istub ta edasi kaitseministri koostöökojas ning Riigi Kinnisvara ASi nõukogus. Siin ja seal kuulub talle arendamiskõlblikku kinnisvara, millest kuulsaim on Võsul asuv endise Mere hotelli kinnistu. Kõige selle kõrvalt leiab ta aega ka Esku kabeli taastamiseks.

2005.aastal presidendilt Valgetähe IV klassi ordeni saanud Väinsalu on mees, kes on kogenud ja näinud – väidetavalt on ta olnud juba kolmes abielus ja tal on kuus last.