Alates 7. septembrist asub Märt Treier juhtima rahvusringhäälingu raadiouudiste toimetust. ERR-i juhatuse liige Tiina Kaalep ütleb, et praegusel majanduslikult keerulisel ajal on just uudiste arendamine väga tähtis ja kokku tuleb hoida teistest valdkondadest.

“Märt Treier on uudistejuhi ametis tipptegija ja meil on hea meel teda oma meeskonnas tervitada. Tema tööle on muidugi selged ootused. Tahame senisest enam oma raadioprogrammides panustada originaaluudistele ja tõsta hommikuste uudiste prioriteetsust. Äärmiselt oluline on ka koostöö tele- ja portaali uudistetoimetustega,” selgitab Kaalep. “Rahvusringhäälingu raadiouudised on küll parimad eestikeelsed uudised maailmas, aga me tahame rohkem. Ma pean silmas kiirust, värsket lähenemist, uute teemade otsimist, ühesõnaga ajakirjandusliku kvaliteedi tõusu.”
 
Märt Treier on raadiomajaga töiselt seotud olnud juba 14 aastat. Ta alustas 1995. aastal Klassikaraadio toimetajana ja viimastel aastatel on olnud Vikerraadio hommikuprogrammi üks saatejuhte. “Seetõttu tean vähem või rohkem kõiki raadioinimesi ja hindan kõrgelt ka uudistetegijaid. Nii professionaalsete inimestega koos töötamine on suur väljakutse,” ütleb Treier. “TV3-s töötatud aastaid pean väga oluliseks, teisiti ei saakski, kuid pika aja järel on hea harjumuspärast elu muuta, seepärast ootan huviga tööleasumist uues ametis.”
 
Telekanalis TV3 töötas Märt Treier kokku 10 aastat, neist kolm viimast uudistetoimetuse juhatajana.
 
Raadiouudiste toimetuse senisele juhile Vallo Kelmsaarele on tehtud ettepanek jätkata rahvusringhäälingus uudiste vastutava toimetajana.