Hiljuti oma abikaasa Rene Treiali juurest minema kolinud eksmiss Liis Tappo on juba uues suhtes! Kuigi Liis nimetab ärimees Vello Väinsalu vaid enda heaks sõbraks, kinnitab Väinsalu abikaasa Kristel, et Liisi ja tema mehe vahel siiski midagi on.., kirjutab Kroonika.

Kuigi Vello Väinsalu (51) kogu armudraamas omapoolset versiooni ei esita, jättis ta kahe nädala eest oma abikaasa Kristeli (34) ja nende kaks ühist last. Vello kolis pere juurest välja just neil päevil, kui Miss Estonia ’90 Liis Tappo (41) šokeeris avalikkust teatega, et ta läks eneseteostuse nimel lahku oma abikaasast Rene Treialist (51)… Vello Väinsalu oli omakorda juba aegu enne neid, peredele kahtlemata traagilisi sündmusi sõlminud oma abikaasa Kristeliga abieluvaralepingu, mille käigus jagati ühisvara….

Liis Tappo ja ärimees Rene Treiali musterabielu jooksis lõplikult karile suve lõpus, kui Liis pere ühisest kesklinna ruumikast korterist üürikorterisse kolis. Lahkumineku põhjus oli sama, mis viimasel ajal enim kõneainet pakkunud filmis “Söö. Palveta. Armasta.” — eneseteostus!

Liis avaldaski hiljuti meediale, et ta astus selle otsustava sammu, et teha viimaks teoks oma eneseteostuslikud unistused, sest seni oli ta piirdunud vaid abikaasa varjus elamisega, toimetamisega kodus, köögis ja lastega…

See on nagu saatuse iroonia: kui pärast missitiitli võitmist tõusis Liis aastateks ontlike abielunaiste esileediks, lausa omamoodi ikooniks, siis nüüd on ta taas ikoon. Kuid seekord naisena, kel on ambitsiooni teha elus ära midagi enamat kui olla lihtsalt koduperenaine..

22. juunil 1992 abiellunud Liisil on Rene Treialiga neli last: Kirke, Krõõt, Katariin ja pesamuna Joosep.