Tantsusaatest pühapäeval välja kukkunud Nastja räägib Elu24 online intervjuus, et kuulsust ta ei jahi aga samas ka ei karda. “Aga see on mu ülesanne, sellega pean hakkama saama. Ma võtan selle  vastu, nii on vaja,” räägib Nastja.

Mida tähendab hingesugulus ja kas tegelikult kohtuvad kõik oma elus selle nö teise poolega (vahel seda ise teadmata)?
Me kohtume oma elus inimestega, kellega oleme juba kohtunud eelnevates eludes. See tähendab siis, et  tavaliselt ümbritsevad meid samad inimesed, ainult rollid muutuvad. Näiteks ühes elus on üks inimene poeg ja teine tema isa, aga järgmises elus vastupidi.

Kas sa mõnikord tunned “kuulsuse” kibedat koormat? Selles mõttes, kas su vaim on niivõrd tasakaalus, et sa suudad lasta kõikidel õelatel ja pahatahtlikel kommentaaridel endast mööda libiseda nagu nad peakski või siiski tunned, et nad õpetavad alles neist mitte hoolima? 
 
Avalikkus ei ole lihtne, see on ülesanne, mitte kingitus. Mul on tugev kaitse.

Kuivõrd tuttavad on üldse sulle inimlikud emotsioonid nagu armukadedus, kadedus, pettumus ja kui tahtmised ei realiseeeru jne.? Või oled juba teadvel ja märkad neid, kuid nad ei saa toitu ehk juhtida su käitumist ja mõtteid?

Ei tea isegi… Kadedust? Ma ei mäleta, millal ma seda viimati tundsin. Ausalt, ma olen väga rahulik ja alati rahul sellega, mis mul on.

Sinu tantsuõpetaja Marko ütles, et sina õpetasid talle, et elus on kõik võimalik. Kas sa usud, et inimese jaoks on elus kõik võimalik ja millist nõu annad oma võimetest ja soovidest maksimumi saavutamiseks?
Kõik on võimalik, elu ise näitab seda!

Kas selgeltnägija tohib kuulsust jahtida?

Ma ei jahti kuulsust, parem oleks öelda, et avalikkus jahtib mind. Aga see on mu ülesanne, sellega pean hakkama saama. Ma võtan selle  vastu, nii on vaja.