“Kuna minu õhtud lastega on aeg-ajalt väga hektilised, ei saa ma ühtegi sarja ega filmi korralikult jälgida ja teler mängib pigem taustaks, sest ma kardan kodus üksinda olla,” räägib Kristiina ajakirjale Mood ja lisab, et kardab pimedust, pimedaid tänavaid ja räämas kohtades õhtuti jalutada.

Kui naine on üksinda kodus, põlevad tal pimedal ajal kõik tuled, kuni jälle valgeks läheb. Ja niisugustel puhkudel on abiks ka taustal mängiv televiisor.

“Filmide vaatamist kavandan tavaliselt ette,” räägib Kristiina. “Kui lapsed on õhtul magama saadud, vaatame abikaasaga näiteks laenutatud DVD-d klaasi veini kõrvale. Selliseid filmivaatamise õhtuid on väga mõnus korraldada reedeti, eriti kui varem on poest ettenägelikult hõrku suupisteid varutud.”

Kristiina mainib ka, et talle meeldib filmidest vigu otsida. “Näiteks filmis “Moulin Rouge” on Nicole Kidmanil ühes stseenis vähemalt kümme eri moodi soengut ja mitmel korral eri värvi juuksepikendused erisuguste lokkidega. Tüüpilised vead on mantel ühel ajal eest kinni ja siis lahti, või kui keegi istub, eestvaates jalad koos ja tagantvaates üle põlve…” räägib Kristiina oma väikesest hobist filmide vaatamisel.