Tom Cruise lubas Katie Holmes´ist superstaari teha. Vastutasuks lubas Katie talle lapse sünnitada. Nüüd olevat abieluleping ohus, kirjutavad erinevad meediaväljaanded.

18-l novembril saab neli aastat Katie Holmes´i (31) ja Tom Cruise´i (48) abiellumisest. Pidevad tülid ja eraldi magamistoad – pärast kõiki probleeme, mida meedia on aastate jooksul kajastanud, imestab nii mõnigi, miks paar lahku pole läinud. Hoiab neid koos tütar Suri, elustiil ja imidzh või armastavad nad teinetest kõigele vaatamata.

Üldlevinud arvamuse järgi ei seo paari mitte romantilised tõotused, mis nad teineteisele Itaalias lossis abielludes andsid, vaid 100 lehekülje pikkune abieluleping, mis dikteerib nende suhte tingimused, kirjutab ajakiri “Star”.

Muuhulgas seisab lepingus näiteks see kui kaua nad koos peavad olema, kui palju taskuraha saab Katie aastas selleks, et endale riideid osta ning kui palju saab ta preemiat selle eest, et avalikult toetab oma mehe religiooni saientoloogiat.

Väidetavalt kirjutas paar eelmisel aastal lepingu ümber.

Ajalehe “Woman’s Day” andmetel võttis Katie Holmes appi oma advokaadist isa Martin Holmes´i, selleks et suurendada shoppamiseks mõeldud raha 8 miljonilt 22 miljoni kroonini aastas.

Ajakiri “Famous” kirjutab, et Tom Cruise pakkus abikaasale 62 miljonit krooni selle eest, et ta talle veel ühe lapse sünnitaks. Katie Holmes nõudis aga teise lapse eest 122 miljonit krooni.  Juhul kui ta üritab last saada ja see ebaõnnestub, siis 62 miljonit krooni.

“Star” andmetel lõppesid läbirääkimised 107 miljoni krooni juures lapse eest + 22 miljonit lisaks, juhul kui Holmes rasestub enne 2011 aastat. “Famous” kirjutab, et peale selle nõudis Katie Holmes endale ka rolli uues “Mission Impossible” filmis.

Nüüd, aasta hiljem, pole Katie rasedaks jäänud ega Cruise talle uues filmis, mille võtetel ta hetkel viibib, rolli andnud. Intervjuus ajakirjale “Marie Claire” teatas näitlejatar hiljuti, et kavatseb oodata vähemalt paar aastat enne kui nelja aastane Suri endale õe või venna saab.

Kui Holmes veidi aega tagasi Prahas toimuvatel filmivõtetel oma meest külastas, puhkes metsik tüli. “Tom süüdistas Katie´t selles, et ta isegi ei ürita veel üht last muretseda. Katie ütles Tom´ile, et too oli lepingut rikkunud, sest polnud talle filmis rolli andnud. Mille peale Cruise vihastas ja ütles, et Katie pole piisavalt hea! Katie läks endast niivõrd välja, et jooksis hotellist välja ja käis mööda Praha tänavaid, et maha rahuneda,” ütleb  allikas.

Abelludes oli Cruise lubanud naisele otsetee Hollywood´i tipprollide juurde. Oodatud pakkumisi ja Oscar´ile nomineerimisi pole aga tulnud ja väidetavalt on Holmes nüüd kaaluma hakanud, kuidas abielust pääseda. “Ta ei saa lihtsalt niisama lahkuda, sest on lepingule alla kirjutanud ja see kehtib aastani 2012. Aga ta on rääkinud oma isaga sellest, millised võimalused tal oleksid. Ta ei jaksa niimoodi edasi elada,” ütleb paarile lähedalseisev allikas.