Realitisaatest “Lihtne Elu” tuule tiibadesse saanud kaunitar elab juba kolm aastat Aasias. Viimases intervjuus Gossip.ee-le rääkis Triin, et sai võimaluse osaleda Singapuri Green Festivalil DJna. See avaldas kommentaarilaviini stiilis “millega Triin seal Aasias ikkagi tegeleb”? Et uudishimulike uudishimu rahuldada, otsustasimegi just seda Triinult küsida.

Olete värvikas ning mitmekülgne persoon – olete DJ, modell, osalete filmivõtetel ja kirjutate. Mis on teie põhitöö, millega leiva lauale teenite? Mida naudite enim?
Ma ei saagi öelda, mis mu põhitoo on. Kirjutan esimest korda inglisekeelsele ajalehele “Phuket Post”, mis ilmub kaks korda kuus, modellitööd on viimasel ajal eriti palju – see aasta veedan isegi jõulud catwalkil, tehes showd Make Up Storele. Paar lahedat filmi on ka tulemas, aga sellest on veel veidi vara rääkida. Mida enim naudin? Ma ausalt naudin absoluutselt kõike, mida teen, aga eriti muusika mängimist. Õppisin ju siiski dirigeerimist, kuid aastaid ei teadnud ma mida ma muusikaga seoses edasi teha tahan. Nüüd siis veidi enam kui aasta tagasi leidsin sellele küsimusele vastuse ja olen oma otsusega vaga rahul. Ühel heal päeval pöördun kindlasti dirigeerimise juurde tagasi.

Olete elanud Aasias juba kolm aastat. Kuidas, millisena näete Taid täna? Öeldakse, et maad on erinevad kui neid külastada turistina ja kui seal elada?

Oi, väga erinevad. Kuid oleneb ka inimesest. Mina ei tulnud siia pidu ja pillerkaari otsima – tulin puhkama, mitte ennast väsitama. Enamus turiste lähevad otse lennujaamast Patongi – siinsesse piduderajooni ja siis arvavad, et kogu see koledus ongi Phuket või Tai. Mina kutsun seda paika maapealseks põrguks. Kurb, et inimestel nagu hobustel klapid silmade ees on ja nad ei oskagi maailma avastada. Phuket on imeline koht, kus elada või mida külastada. Tuleb vaid leida oma õige paik, kus tunned end suureparaselt. Siinne loodus on lihtsalt vapustav, on palju, mida näha ja nautida.

Kuidas muudab päike inimesi?
Elades päikeselises kliimas, värske õhu käes, on inimesed igas mõttes tervemad.

Millest te unistate? Mis teeb teid õnnelikuks?

Paljud minu unistused on juba täitunud, kuid olen veel noor – palju on veel ees. Õnnelikuks teeb mind rahu. Iga päev soovin, et inimesed leiaksid vastuse küsimusele, kui oluline on olla õnnelik, ja kui lihtne see tegelikult on!

 

Loe lisaks: Triin Tulev Eestist lahkumisest: Ühel hetkel sai mul lihtsalt kõrini tehislikus keskkonnas elamisest! SIIT