Eile toimus Rootsis iga-aastane Jalgpalli Gala, kus maailmatäht Zlatan Ibrahimovic (29) sai viiendat korda kuldpalli omanikuks. Esimest korda nõustus intervjuud andma tema kauaaegne elukaaslane ja kahe poja ema Helena Seger (40), vahendab Aftonbladet.

Intervjuust selgub, et Helena Seger ei leia end olevat tavaline jalgpalluri naine. Samuti ei ole tema unistuseks kooselu ametlik registreerimine. “Usun, et see häiriks minu sõltumatust,” ütleb ta rootsi Elle detsembrikuu numbris.

“Ma arvan, et keegi ei tea kui kõvasti ma olen tööd teinud. Kui palju ma olen õppinud ja vaeva näinud. Ma arvan, et keegi ei tea isegi seda, et mul on oma karjäär,” ütleb Helena.

Esimese töökoha hankis hakkaja tüdruk endale juba 11 aastaselt. Hiljem tegi ta karjääri turunduse alal ning oli muuhulgas turundusjuht lennufirmas Fly Me. “Tasuks on alati olnud raha ja muljetavaldav visiitkaart pika tiitliga.”

25 aastaselt ostis Seger endale ise häärberi. “Ma tahtsin häärberit. Ma tahtsin elada laialt. On ebatavaline, et 25 aastane tüdruk ostab endale ise nii suure raha eest talu. Kuid ma olen paljude aastate jooksul ostnud ja müünud kinnisvara ja sellega palju raha teeninud,” ütleb Helena ajakirjale.

Karjäärile pühendatud aastate jooksul ei olnud Helena elus armastuse jaoks kohta – hetkeni, mil ta kohtas Zlatan Ibrahimovic´i.

“Zlatan ja mina deitisime palju aastaid, enne kui me suhe avalikuks sai. Meie kohtumine oli puhas juhus. Ta oli oma Ferrari halvasti minu Mercedes Cabriolet kõrvale parkinud, oma suure nina ja kuldkellaga. Ma olin halvas tujus ja sisisesin, et ta oma auto ümber pargiks. Arvan, et talle meeldis minu suhtumine. Nüüd on meil kaks last, Maximilian ja Vincent.

Emaks saamine oli Helena jaoks väga suur elamus. “Laste saamine on tervendav. Kõik asjad lähevad paika,” ütleb Helena, kelle unistuseks ei ole abiellumine. “Ma arvan, et see häiriks minu sõltumatust.”