Rokkar Bob Geldofi kaunitarist tütar Peaches on isale tänulik, et too on teda hoidnud halvale teele sattumast. “Kui mul oligi probleeme, on isa on mu jaoks alati olemas olnud”, ei suuda neiu oma tänulikkust varjata.

Viimase paari aastaga Hollywoodi kõrgseltskonda tee leidnud Peachesest on kasvanud tõeline iludus, neiu on teinud modellitööd mitme maineka disaineri heaks. Nüüd kuuluvad tema päevadesse kuulsustest sõbrad, vägevad peod ja elu avalikkuse tähelepanu all. Kuid Peaches ei ole teps mitte vagur ja tahaplaanile hoidev tütarlaps – tema minevikust leiab mitmeid skandaale, näiteks poevargused ja kuus kuud kestnud lühiabielu. Veel on Peaches illegaalselt ja ilma lubadeta tsikliga sõites surmanud oma sõbra kassi, peaaegu koolist välja visatud, peale narkopidu leidnud end hüljatult kuskilt Ida-Inglismaalt… peale iga sekeldust on ta helistanud vaid ühele inimesele – oma isale Bobile.

Ajakirjas London Evening Standard kirjutab Peaches järgmist: “Kõige hullem asi maailmas on oma perega sidemete katkestamine. Inimesed ei mõista, kui palju nad sõltuvad perekonnast ja vajavad lähedaste abi, enne kui asjad lähevad tõeliselt halvaks. Perekond on see, kes alati aitab! Isa on mu peale küll palju vihastanud, kuid on mind alati aidanud.”