Kompu poissmees, näitlejaametit pidav Orlando Bloom käib kaasnäitleja Keira Knightley jälgedes, olles väidetavalt keeldunud kaasa mängimast ülimenuka filmiseeria “Kariibi mere piraadid” neljandas filmis.

Disney filmikompanii plaanis peagi alustada neljanda osa filmimisega, aga Orlando alt ära hüppamise tõttu kipub asi edasi lükkuma, vahendab FemaleFirst. Mehe kanda oli üks peaosadest, seega saab talle asendaja leidmine raske olema ning võimalik, et linateos jääb üldse filmimata. “Orlando armastas Will Turneri karakterit, kuid tunneb siiski, et on sellega liiga seotud – maailm tunneb teda vaid Willina”, kommenteerib talle lähedane isik.

Kuulduste järgi on filmikompanii Bloomi otsusega ime läbi isegi leppinud ja kui neljas osa tõesti tuleb, keskendub see ainult kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) tegemistele. Tundub, et Johnny on sellest kambast ainus, kes ei pirtsuta ning soostub Jacki tegelaskuju mängima vajadusel veel aastaid.

Deppi ja Bloomi pikaajaline kolleeg Keira Knightley ei soostunud rohkem piraadifilmidest osa võtma, kuna soovib end tõestada ka tõsisemates rollides. “Minu piraadipäevad on läbi”, seletas neiu juba eelmisel aastal.