Peter Andre eksabikaasa, glamuurimodell Katie Price (hüüdnimega Jordan) on sattunud tõelise frukti otsa – tema uus armastus on suhtes mis suhtes!

Vaevalt on Peteri voodipool jõudnud külmaks minna, kui kolme lapse ema Katie on endale juba uue voodisoojendaja hankinud. Mehe nimeks on Alex Reid ning Katie on teda kõvasti poputanud ning kallite kingitustega üle külvanud. Ups! Katie peab end nüüd ilmselt väheke tahaplaanile tõmbama, sest FemaleFirsti andmeil on Reid endiselt seotud oma pikaajalise elukaaslase Marie Thorntoniga ning nende kahe suhe on veel täies jõus.

Katie on Alexit iseloomustanud kui tõelist metslast ja jaganud muljeid uue suhte kirglikkusest. Marie on muidugi muserdatud ja tema hing on kildudeks, sest sai Alexi vallutusest meedia vahendusel teada.

Võib-olla oli Katie täiesti teadlik Alexi pruudist, kuid üritab meest kõigest väest üle lüüa? Price’i pressiesindaja soovitas tal Thorntoniga ühendust võtta ja sotid ära klaarida. Peter Andre on juba oma eksnaise uuest suhtest kuuldes öelnud, et ei soovi Katie’ga enam mitte mingit tegemist teha.