Vaesed poekülastajad, kes peavad jalga proovima preili Lohani (23) poolt kasvõi korra proovitud kingi – Lindsay käis Los Angelese mainekates kingabutiikides jahil pühapäeval ja tema jalapaar oli talla alt lausa mustaks värvunud.

Ei tea, kus mulla sees Lindsay Lohan enne Madisoni ja Diavolina disainerbutiikidesse minekut tammus, aga ilmselgelt ei huvitanud ega häirinud see teda karvavõrdki, et paparatsod tema mustad tallaalused pildile jäädvustasid. “Lindsay jalad oleks hädasti pesemist vajanud!” ohkasid pealtnägijad DailyMailile. “Ta saabus, riietatult musta kleidikesse, kuid tal olid kaasas erinevad riietused nagu teksad ja t-särgid. Vahetades riideid ja kingi, üritas Lindsay enda jaoks parimaid komplekte komponeerida.”

Nädalake tagasi leidis asset näitlejatari viimase filmi “Labor Pains” tele-esilinastus, sest kino jaoks ei peetud seda piisavalt heaks.  Totaalselt ebaõnnestus ka tema eelmine film “I Know Who Killed Me”. Tundub siiski, et Lindsay on rajal tagasi, sest “Sin City” lavastaja Robert Rodriguez on avaldanud soovi staariga koostööd teha ja näha teda oma uues filmis “Machete”.

Lindsay ja tema lesbist sõbranna Samantha Ronson on endiselt kokku-lahku paar ja pidevad tülitsejad. Peale viimast meedias kajastust leidnud suurt tüli leidis näitlejanna endas õnneks jõudu minemaks kuulsasse piimakokteilibaari Millions Of Milkshakes, kus teda austati päris omanimelise maiusjoogiga.