Hanna-Liina Võsa uus plaat “Pimedas on Valge” müügil hästi varustatud muusikapoodides üle Eesti ja internetis cdmarket.eu alates 15. novembrist!

Kes meist ei mäletaks eelmise aasta kaunist lumerohket talve, mil lumi oli nii ere, et silmi tuli kissitada ja isegi öösiti oli väljas valge. Hanna-Liina Võsa on sellest inspiratsiooni saanud ja 6 aastase pausi järel on lõpuks valmis saanud uus plaat “PIMEDAS ON VALGE”. Koos Hanna-Liinaga musitseerivad Eesti noorema põlvkonna klassika ja jazzi andekamatest muusikutest koosnev sümbioos, keelpillikvartett PREZIOSO ja jazztrio Marti Tärni juhatamisel. Erikülalistena teevad kaasa ka Jaan Tätte ning Arno Tamm ansamblist Paabel.

Lauljatari enda sõnul on 6 aastat piisavalt pikk aeg ühele muusikule, et tekiks soov millegi uue ja huvitava järele! Küsimuse kohta muusikute ebahariliku koosluse üle vastab Hanna-Liina naerdes, et ta ise vist pendeldabki kusagil seal klassika ja jazzi vahel.

Plaadil on valik kõigile tuntud talve ja jõululaule ning ka kodumaist originaalloomingut, näiteks just plaadi nimilugu on laulja enda sulest!

Karget ja põhjamaist jõulumeeleolu värsketes ja põnevates seadetes saab vahetult kuulata detsembris toimuvate ekslusiivsete esitluskontserdite raames üle Eesti.

15.12 – VÕRU KULTUURIMAJA “KANNEL” TEATRISAAL
16.12 – TARTU “VANEMUISE” TEATRI VÄIKE SAAL
22.12 – VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA AIT
25.12 – VIIMSI PÜHA JAAKOBI KIRIK
26.12 – KURESSAARE KULTUURIKESKUS
27.12 – TALLINNA JAANI KIRIK

Kogu piletitulu annetatakse Keila-Joa Sanatoorse Internaatkooli laste tuleviku hüvanguks.