Monaco printsessi Caroline´i ja tema abikaasa Ernst August´i suhe on endiselt sügavas kriisis. Vaatamata sellele, et vürst Albert eelmisel sügisel teatas, et mingit lahutust tema õe ja tolle abikaasa vahel ei tule, on fakt, et paar ei ela enam koos, kirjutab svensk DAM.

Initsiatiiv lahkuminekuks tuli Caroline´i poolt, sest ta oli tüdinenud Ernst August´i äkilisest iseloomust ja pidurdamatust joomisest. Siiski on just tema see, kes lahkuminekut rohkem üle elab ja on äkiliselt vananenud.

Ernst August näib end aga tundvat paremini kui kunagi varem  –  ta on oluliselt kaalus alla võtnud, näib energilise ja rõõmsana ning on leidnud uue armastuse.

Veel suvel oli Hannoveri printsi südamedaamiks 41 aastane marokotar Myriam, kes töötab pidude korraldajana. Koos käidi romantilisel reisil Tais. Uueks tüdruk-sõbraks on  noor ja suurte helepruunide lokkidega kaunitar Simona. Hiljutisel reisil itaalia linnas Merano´s nähti neid koos restoranis õlut ja drinke joomas, käest kinni hoides mööda tänavaid jalutamas ja koos päikeseprille ostmas.

Väidetavalt on armastus Ernst August´iga imet teinud.  Ta on muutnud oma elustiili ning seda paremuse poole.