11. novembril 2010 kell 17.00-20.00 toimub Solarise keskuses, Estonia pst 9, Elustiili seminar. Professionaalide juhendamisel avatud 5 töötuba, teemadeks tants, muusika, seksuaalkasvatus, tervislik toitumine ja ilu.

Kristiine linnaosavanem Mihhail Korb kutsub noori osalema: ?Leia oma stiil, julge teha valikuid ja sära!?

Jagame Sinuga elujõuliste ja loovate inimeste saladusi. Tutvustame hoiakuid ja tehnikaid, mida saad enda arendamiseks kasutada. See, milline Sa oled järgmisel aastal või kümne aasta pärast, sõltub ainult Sinust. Seminari idee hakkas idanema mobiilse noorsootöö mudeli tänavatöö meetodi rakendamisel suuremates kaubanduskeskustes ja sai realiseerimise võimaluse tänu Solarise meeskonna toetusele ning Kesklinna, Kristiine ja Põhja-Tallinna linnaosavalitsuste koostööle.

Juhendajad töötubades: Ramon Paukson (tants); Reigo Ahven (muusika); Eesti Seksuaaltervise Liidu noored (seksuaalkasvatus); Eesti Õpilasesinduste Liidu noored (tervislik toitumine); Õnne Rudi (make-up). Moderaator Kertu Jukkum.

Lisaks on kl 15-st kohal lasteabi esindaja, kes tutvustab Lasteabitelefoni teenust ja vastab küsimustele ning Pipi, kes võtab laste ja noortega ette erinevaid huvitavaid tegevusi ja haarab kohalolijad vestlusringi. Lasteabitelefon 116111 on tasuta ööpäevaringne telefon, mille eesmärgiks on pakkuda lastele ja lastega seotud isikutele esmast sotsiaalset nõustamist ja vajadusel kriisinõustamist. Rohkem infot saab kodulehelt www.lasteabi.ee