Jessica Alba on tüdinenud sellest, et temast seksisümbol on tehtud. “Ma ei taha, et inimesed arvavad, et ma olen mingi idioot, keda ila tilkudes vaadata,” ütleb ta portaalile  PLAZA Kvinna.

Hollywoodi-staari Jessica Alba (29) nimi jõuab pidevalt maailma kauneimate naiste topp kümnesse. Seksisümboli staatuse tõi endaga kaasa striptiisitari roll Robert Rodriguez´e “Sin City”´s ning see jälitab teda igal sammul veel praegugi.

“Ma töötan sellisel alal, mida juhivad mehed. Ma ei ole feminist, aga ma tahaksin teha filme naistest naistele. Naistel ei ole Hollywoodis mingit hääleõigust,” ütleb näitlejatar.

Jessica Alba püüab pidevalt oma imidzhit muuta. 2006-l aastal andis ta kohtusse Playboy, sest nad kasutasid üht tema bikiinipilti oma kaanepildina. Süüdistuse võttis ta tagasi kui Hugh Hefner saatis talle isiklikult kirjutatud kirja ja vabandas.

Ka emaks saamine väikesele tütrele Honor Marie (2) on näitlejatari tugevalt mõjutanud. “Ma ei taha absoluutselt, et inimesed arvaksid, et ma olen lihtsalt üks idioot ja seksisümbol, keda mehed võivad ila tilkudes vaadata. Ma tahan hoida oma integriteeti,” ütleb ta.