Kersti Kiisk  (17) on heasüdamlik noor Taebla tüdruk, kes jumaldab loomi. Ka tema lemmiktöökoht oleks kindlasti seotud loomadega. Kersti tunnistab, et talle meeldib ka väga unistada. “Ikka unistan, mis võiks tulevikus teisiti olla ja kuidas eluga edasi minna. Unistused ongi need, mile nimel paljud, ja ka mina, elame!” räägib Kersti Gossip.ee-le.

ANKEET

Nimi: Kersti Kiisk
Vanus: 17
Tähtkuju: Veevalaja
Elukoht: Taebla
Minust: Naeratan ja naeran ka siis, kui kõik korras pole.

1. Millised oleksid seitse töökohta, mis te kõhklemata vastu võtaksite. Kellena tahaksite töötada, milline on teie unistustetöö?
Kuna mu ema oli kunagi müüja, siis tahaksin seda tradiotsiooni jätkata. Olen mõnes väikses poekeses seda ka proovinud ja olen ilusti hakkama saanud, mulle peaks see töö sobima. Seitse töökohta, mis ma kindlasti vastu võtaks, oleks siis sellised: müüja, lapsehoidja (kuna olen lastega harjunud), midagi loomadega seoses (armastan loomi väga!), pagar, noortega seoses midagi (näiteks noortekeskused), puidust väiksemate asjade tegemine ning kauba kaalumine ja pakkimine. Unistan loomadega töötamisest.

2. Millised on teie lemmiksaated Eesti telekanalitel. Miks?

Saladused, sest huvitav teada, mis Eestis tegelikult toimub ja paljud lood tunduvad, et käivad minu kohta. Pilvede all, sest seal on ka minu kandis, Haapsalus, tegevust. Kälimehed, sest see on humoorikas sari.

3. Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?

Kindlasti pole kõik lubatud, kuskilt maalt peavad piirid ka ikka jooksma. Ei meenugi midagi väga pöörast. Aga olen olnud alati valmis, et kui ta peaks kuskile minema, kus on mõni oht, siis lähen kaasa, et kui peaks midagi juhtuma, siis oleksime me koos.

4. Kas armastate unistada? Kui suurelt te unistate? Millest?

Armastan VÄGA unistada, elan peaaegu unistustes. Ikka unistan, mis võiks tulevikus teisiti olla ja kuidas eluga edasi minna. Unistused ongi need, mile nimel paljud, ja ka mina, elame!

5. Kirjeldage palun olukorda, kui teil on olnud tõeliselt piinlik. Mis teid kõige enam marru ajab?

Mäletan, kui olin üksi kodus, muusika mängis kõvasti ja ma laulsin kaasa, siis tuli vanem õde oma peikaga meile ja ma ei märganud neid. Alles siis nägin, kui mu õde mind hüüdis. Aga see mulle ei meeldinud, et õe peika mind filmis. Õnneks ta kustutas selle vist kohe ära, kuna ta pole selline, kes levitaks ja näitaks teistele seda.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Kindlasti kaotaks MASU ära ning töötutele annaks töökohad. Tean, kui raske on töötutel, see pole kerge. Ilma rahata on raske hakkama saada.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Mulle pakub rõõmu, kui leida inimene, kes teeb õnnelikuks. Ma olen õnnelik, kui mul on vanematega kõik hästi ja kui on parim sõbranna, keda saab täielikult usaldada. Ka õed on mul väga toredad, kes pakuvad palju rõõmu.

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT