Heidi Montag ja Spencer Pratt on pankrotis, kuid nüüd on neil võimalus oma majanduslikku olukorda parandada. “The Hills” staaridele pakutakse tööd, mis eeldab, et nad koliksid elama Costa Rica´sse.

Heidi Montag ja Spencer Pratt teenisid kokku ligi 120 miljonit krooni, mille eest nad üürisid maja Californias 395 000 krooni eest kuus, kulutasid ligi 34 miljonit Heidi ebaõnnestunud katsele muusikaga tegelema hakata, omasid kuut autot, lendasid eralennukitega ja maksid arvukate iluoperatsioonide eest.

Nüüd on Montag´i ja Pratt´i maksuvõlg 23,5 miljonit krooni, nad on kodutud  ja elavad väikeses korteris, mis asub Spencer´i vanemate maa peal. “Me tunneme ennast idiootidena,” ütles Montag ajakirjale Life & Style.

Nüüd pakub mänguportaal You Wager paarile tööd, seades tingimuseks, et nad kolivad Costa Rica´sse. Allikas on öelnud TMZ´le, et Pratt kaalub pakkumist, kuid pärast erimeelsusi Costa Rica ja Nicaraagua vahel “uurib ta kuivõrd seaduslik on seal tulirelva omamine, nii et ta saaks ennast kaitsta.”