Tartu Lastehaigla seintele riputatakse üle saja hea soovi haigetele lastele. Soovide autoriteks on Eesti tuntud inimesed.

Lastefondi eestvedamisel on teoks saanud projekt, kus paluti erinevatel avaliku elu tegelastel, näiteks Mihkel Raual, Anu Lambil, Leelo Tunglal, Epp-Maria Kokamägil, Hendrik Sal-Salleril ja proua Evelin Ilvesel, paberile panna oma head soovid haigetele lastele. Soove kogunes kokku 121 ning edspidi hakkavad need kaunistama Lastehaigla seinu.

Projekti algataja ja eestvedaja Pii Mülleri sõnul on ettepanekut – kirjutada oma ilusaid soove haigetele lastele – võetud vastu soojalt.m „Tagasiside on olnud positiivne ning seda näitab ka saadud soovide paljusus,“ rääkis Müller.

Luisa Värk oli antud ettevõtmisest väga liigutatud. „Olen ise olnud oma lapsega Lastehaiglas ning tean, et sellised soovid ja joonistused on olulised nii väikestele kui ka suurtele,“ ütles Värk.

Oma soove tulevad isiklikult avama Evelin Ilves, Laine Jänes, Urmas Kruuse, Katrin Viirpalu ja Meru.

Pidulik avamine toimub kolmapäeval, 10. novembril, kell 12 Tartu Lastehaiglas, Lunini 6, kus antakse Lastehaiglale üle ka Lastefondi annetustega ostetud fiiberbronhoskoop.