Anu Saagimi (48) ekspeika Teet Saarepera (39) leidis uue kallima ning naudib uut hingust seksika 24-aastase Playboy täht Eliko Haak´iga, kirjutab Kroonika.

Kodukohas Rakveres 12 aastat tantsu ja selle õpetamisega tegelenud Eliko tähelend sai alguse jaanuari Playboys, kus ta poseeris kuu kaunitarina ja kiitis, et seks on tema kirg. Meeste puhul peatub tema pilk esimesena tagumikul.

“Ma ei suuda ükskõikseks jääda, kui mõnus prinkis pähkel minu vaatevälja jääb,” paljastas Eliko. “Vürtsi lisavad laiad õlad ja hea rüht. Fantaasia hakkab tööle ja ei lähe kaua, kui leian ennast jälle flirtimas. Kindlasti on tähtis silmavaade. Enesekindel läbitungiv pilk ja salakavalus mehe silmades on relv, mille ees olen jõuetu.”

Teet ja Eliko, kes jäid paraku tabamatuks, tutvusid suve keskpaigas – sügise hakul lõpetas Haak väidetavalt just Saarepera pärast ka oma püsisuhte. Paar, kes reisib nüüd kõvasti mööda maailma ringi, nautis läinud nädalal kahel järjestikusel õhtul Nokia kontserdimajas legende – Youssou N´Douri, Herbie Hancocki – ja ennekõike muidugi iseendid!