Üksi kaht last kasvatava näitlejanna ja teatri :D juhi Marika Korolevi jaoks on lapsed tema elus kõige tähtsamad – erinevalt täiskasvanutest saab nende peale loota, võib lugeda ajakirja Meie Pere novembrinumbrist.

Marika Korolev sai oma kodust kaasa lisaks sõbralikele peresuhetele kindlad põhimõtted ja veendumused, mille hulka kuulub sõnapidamine ja ausus – viimast toetas kindlasti seegi, et tema isa töötas miilitsana.

Laste sünd muudab iga naise prioriteete, seades enda vajadused laste omadest tahapoole. Ometi ei jõua näitlejanna ära imestada: «Kuidas lapsed oskavad nii armsad olla – isegi siis, kui teevad pahandusi?»

Nii, nagu Korolev mäletab teatavaid vandeseltslaslikke suhteid enda emaga, kes lubas tal korra nädalas poppi teha ja võttis kinno kaasa, hindab ka tema tütar seda, et ema võtab teda kui õde, mitte kui järjekordset alaealist.

Viieaastane poeg ja 11-aastane tütar saavad tema hinnangul teineteisega väga hästi hakkama ning suudavad vaatamata kõigile erinevustele olla üllatavalt üksmeelsed.