Modell Carmen Kass (32) tunnistas ajakirjale Marie Claire antud intervjuus, et kuigi tal on väga palju riideid, ei tulene see mitte meeletust ostuhullusest, vaid hoopiski sellest, et ta ei ole kunagi ühtegi riideeset ära visanud.

Samuti märkis Carmen, et kuigi modellina traavib ta mööda ilma lennukitega edasi-tagasi ja teenib elatist äris, mille eesmärk ja eelis on tarbimine ja seega oleks silmakirjalik ökoloogilisest eluviisist rääkida, püüab ta vabal ajal siiski tarbida asju, mis on loodussõbralikud ja soodustavad inimkonna tervislikku arengut.

Carmen tunnistas, et tal ei ole ka telekat – ajaviiteks ehk patareide laadimiseks mängib ta malet, mis aitab mõtteid koondada ja süveneda ning ajule tegevust pakkuda, loeb raamatuid, maalib, vaatab arvutist filme, külastab klassikalise muusika kontserte ja pidutseb.

Et vormis püsida ja hea välja näha, panustab naine aga kemikaalideta, puhtas looduses kasvanud toidule – «Emake loodus on mind õnnistanud, ma ei ole tõesti pidanud selleks midagi tegema,» tõdes ta.

Küsimusele, millest tasub unistada, vastas Carmen, et igas päevas on midagi sellist, kuid kõik unistused ei pea seejuures täide minema. «Suurim õnn on see, kui sa õhtul magama minnes mõtled rahuloluga lõppenud päevale, väikestele asjadele, mis koos moodustavadki õnnetunde.»