Pankrotistunud USA “The Hills” staarid Heidi Montag ja Spencer Pratt rääkisid, et on arutult ära raisanud oma 10 miljoni dollari suuruse varanduse, mille nad näitlemisega teenisid.

Ilulõikustega tuntuks saanud Montag räägib, et nad on Spenceriga küll taas koos aga nende uhkest ja laiast elustiilist pole midagi järgi.

“Oleme hetkel kodutud ja elame Spenceri vanemate pool. Olime väga ebaküpsed ning meie kogu aur läks sellele, et koguda kuulsust. Nüüd on juba hilja. Me oleksime pidanud elama tagasihoidlikumalt, säästma raha ning palju vähem kulutama,” räägib Montag, kes salamisi lootis, et tema tähelend sarjas The Hills on igavene.

Priiskavalt elanud paarike kulutas 35 000 dollarit kuus Malibus kodu rentimiseks, kolm miljonit dollarit kulutas Heidi oma olematu laulukarjääri edendamiseks, peeti üleval kuute autot, sõideti eralennukitega ning Heidi tegi meeletus kougses hirmkalleid iluoperatsioone. Täna on paar seisus, kus poes käib nende eest Spenceri ema ning iga sent arvestatakse ning kaalutakse mitu korda läbi.