Kourtney Kardashian, kes osaleb kõrge reitinguga E! TV realitisaates “Keeping Up with the Kardashians”, rääkis, et tal on kõrini, et tema abikaasat, Scott Disick´i portreteeritakse saates kui ülbet ning halba meest.

Kourtney ja Scott kasvatavad koos pisipoeg Mason´it ning käivad regulaarselt pereteraapias. “Käime koos Scottiga teraapias, et suhe püsiks värske. Mind väga häirib, kuidas inimesed selle peale reageerivad. Teraapia ei ole midagi halba. Meie jaoks on see üks parimaid asju suhtes – see hoiab meie suhte terve ja tugevana. Ma olen igat pidi teraapiate poolt!”

Viimased allikad väidavad ka, et Kourney on täiesti vastu, et Scottist on tehtud saates ebasümpaatne mees ning et ta soovib, et järgnevates osades näidataks Scott´i paremas valguses. Kourtney, kes soovib Scottiga abielluda ning veel lapsi saada teatas resoluutselt, et tema enam “Halva Scott´i” mängu kaasa ei mängi – olgu see saate reitingutele ükskõik kui oluline.

Kourtney soovib, et kogu maailm teaks, et nad Scottiga on tõeliselt õnnelikud ja et Scott ei ole selline, millisena teda saates näidatakse.

 

 

Save