Karmen Valk (20) on rõõmsameelne raamatupidajana töötav Viljandimaalt pärit aga Tallinnas töötav neiu, kes ise oma iseloomustuseks ütleb, et on tõenaäoliselt inimene, kes naerab “24/7” ning tunnistab: “Mina võin küll öelda, et ma olen väga õnnelik ja olen oma eluga rahul.”

ANKEET

Nimi: Karmen Valk
Vanus: 20
Tähtkuju: Veevalaja
Elukoht: Nädala sees Tallinn, nädalavahetused Viljandi
Minust: Olen rõõmsameelne ja aktiivne neiu. Hetkel töötan Tallinnas raamatupidajana. Vaba aja veedan ma perekonna ja sõprade seltsis. Minu üks parimaid lõõgastus viise on kalapüük. Olen inimene kes naeratab vist 24/7.

1. Kui peaksite võrdlema ennast mõne tuntud inimesega, siis kellele te kõige rohkem sarnaneksite? Miks just temale?

Ma ise arvan, et ma olen multikast “Shrek” Fiona moodi. Tavaliselt näen välja nagu tavaline maatüdruk, aga kui vaja, siis võin muutuda tõeliseks printsessiks.

2. Mida arvate tänapäeva moest? Mis meeldib, mis ei meeldi? Kui moekaks te ennast peate? Milliseid brände eelistate, kui palju moe peale kulutate?
Tänapäeva mood on läinud üsnagi kirjuks ja vabameelseks. Mulle meeldib see, et inimesed on väga julgeks muutunud. Kantakse seda, mis ikka meeldib ja ei hoolita teiste arvamustest. Ennast ma moekaks ei pea. Ma ei jälgi moetrende ega brände. Kannan sed,a mis mulle meeldib ja mis seljas on mugav. Kui mõni asi mulle ikka väga meeldib, siis hind on juba teisejärguline.

3. Milline on motiveeriv palk? Kirjeldage palun ideaalset töökeskkonda. Milline oleks teie unistuste töökoht?

Motiveeritud palganumber peab olema selline, mis paneb sind igal hommikul rõõmsalt tööle minema ja õhtul rõõmsalt koju minema. Ma ei saa öelda, et minu praegune palganumber oleks ideaalne, aga see hetkel motiveerib mind tööl käima. Ideaalne töökeskkond on minu arvates selline, kus on olemas kõik vajalikud töövahendid ja kaastöötajad on meeldivad. Ühesõnaga, sul on olemas kõik vajalikud asjad, mis võimaldavad teha tööd võimalikult efektiivselt. Kindlasti peab olema ka väga palju valgust ja avarust.

4. Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud? Mis võiks olla pööraseim asi, mida oleksite nõus tõelise armastuse pärast tegema?
Ma olen küll aktiivne ja julge, aga pööraseid asju meeste pärast ma teinud ei olegi. Kõik asjad on kulgenud kuidagi siiani oma rada. Paar aastat tagasi võitsin oma praeguse elukaaslase südame nii, et mina olin hobusemaskott. Sellega ma rabasin teda. Kui see tõeline armastus on vastastikune, siis olen nõus andma ka oma elu selle eest.

5. Kui saaksite 100 miljonit – mida teeksite, kuidas selle investeeriksite?
See on suur raha, aga raha tegelikult õnnelikuks ei tee ja selline suur summa toob kaasa üksnes pahandusi. Mina jagaksin sellest summast 50 miljonit võrdselt oma vanemate ja õdede-venna vahel ära. Kindlustaksin omale kodu ja tulevastele lastele teeksin fondid. Ja vähemalt 20 miljonit annetaksin heategevusele.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Ma ei muudaks mitte midagi. Eesti elu on hea. Ja kui siinne elu ei meeldigi, siis alati on võimalus vahepeal Euroopas elada ja ringi reisida. Üheski riigis ei saagi olla ideaalselt hea elu, kui aus olla.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Viimane asi, mis mul pisara silma tõi oli see, kui peale kuu ajast töötuks olekut sain kõne, kus mulle pakuti tööd. See oli nii hea tunne, et sind ikka vajatakse veel. Õnnelikuks teeb mind see, kui perel läheb hästi, kui mu kõrval on armastav mees, mul on olemas tasuv töökoht ja soe kodu kuhu saan alati minna. Mina võin küll öelda, et ma olen väga õnnelik ja olen oma eluga rahul.

 

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT