Kärolin Murumäe (16) on särtsakas Haapsalu tüdruk, kes kinnitab, et on väga õnnelik inimene. “Mulle teeb rõõmu, et mul on pere, mul on iga päev söök laual, mul on sõbrad,  mul on maailma parim mees, kõige nunnum kiisu, kõige ägedam suguvõsa, käin heas koolis. See ongi see, mis teeb rõõmsaks!” räägib Kärolin Gossip.ee-le.

ANKEET

Nimi: Kärolin Murumäe
Vanus: 16
Tähtkuju:  Kaksikud
Elukoht: Haapsalu
Minust: sõbralik, iseseisev, aktiivne

1. Mis on teie meelest mood ja mis on teie meelest moodne? Kes on teie meelest kümme moodsamat inimest Eestis?
Inimene kannab ikkagi seda, mis talle endale meeldib ja millega ta end mugavalt tunneb. Minu arust löövad läbi tuunikad ja alt kitsad teksad, need mu lemmikud. Väga harva, kui mind kleidi või seelikuga näeb!
10 moodsamat inimest Eestist on: no kindlasti Edas-Ined Etti, Koit Toome, Lauri Pedaja, Birgit Õigemeel, Liina Vahtra, Birgit Varjun, Lauri Pihlap, Tanel Padar ja Maarja-Liis Ilus.

2. Kui palju kulutate aega ja raha oma välimusele? Millised on protseduurid, mida teete kodus, milliseid protseduure käite aga salongides tegemas? Kui tihti ja mida teete?

Ma ei ütleks, et mul kummalegi palju aega läheks. Minu tavalised protseduurid on näovesi, näomask, näopuhastusgeelid, kreemid, kulme kitkun ka ise. Ostan siis, kui miski otsa saab või kui midagi uut ja paremat leiutatakse. Kui tihti? mitte vähem kui 2-3 korda nädalas.

3. Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?

Ei ütleks, et on, kuskil on ikka piirid ja kui neid ületada, võib kumbki väga haiget saada. Kõige lihtsam on olla aus! Polegi olnud midagi väga pöörast.

4. Kas armastate unistada? Kui suurelt te unistate? Millest?

Oii, minu unistustest saaks teha isegi mitme peatükiga raamatu. Peamiselt on mu unistused seotud oma mehega seoses või siis tulevikule mõeldes.

5. Kirjeldage olukorda, kui teil on olnud tõeliselt piinlik. Mis teid kõige enam marru ajab?

Kuna ma olen suhteliselt arg, siis ma väldin sõnavõtmist suurema rahva ees. Nimelt mul läheb hääl mega ära, mõte sassi ja lõpuks on nii, et mõte on ühe asja juures, suu räägib aga veel eelnevalt – sellest kokku tuleb väga veider jutt!

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Ma kaotaks selle majanduslanguse ära ning eestlaste õeluse sammuti.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?
Mulle teeb rõõmu, et mul on pere, mul on iga päev söök laual, mul on sõbrad,  mul on maailma parim mees, kõige nunnum kiisu, kõige ägedam suguvõsa, käin heas koolis. See ongi see, mis teeb rõõmsaks!

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT