“Kunagi, kui ma olin noorem, siis tahtsin natuke olla nagu Céline Dion,” tunnistas muusikalitäht Hanna-Liina Võsa TV3 “Kolmeraudses” saatejuht Mihkel Rauale, vahendab Õhtuleht.

Hanna-Liina ei unistanud popartistiks saamisest, vaid tahtis lihtsalt osata hästi laulda. “See, et muusikalitee võtta, oli minu jaoks sülle kukkunud valik,” selgitas ta. Teismeeas vaatas Hanna-Liina palju filme, mis on siiani tema hinge kustumatu mälestuse jätnud.

Siiani muusikalide ja teledebüüdiga laialt tuntust kogunud lauljatar on praegu rahul. Enda sõnul meeldib talle teatri õhkkond ja see, et saab rolli mängida. “Muusikalides saab olla vähem omanäoline ja oma häälega, sellepärast ma ei ole päris klassikalise muusika peale läinud.”

Viimased aasta-poolteist on Hanna-Liina oma tegemistega Eestile suunatud. “Tean, et ei saa olla kahes kohas võrdselt edukas. Isiklikud asjad, juured on ikkagi tagasi toonud. Samas aeg-ajalt jääb ikkagi midagi kripeldama…” seletab ta.

18aastaselt Ühendriikidesse õppima läinud muusikalilaulja arvab, et Eestis on piisavalt ruumi areneda ja oma annet realiseerida, ent mingil ajal tahab igaüks maailma näha ja end proovile panna.

Kohe on ilmumas ka Hanna-Liina talve-jõulumuusikaplaat. “Üritan leida endas teistsuguseid pooli. Kogu see projekt on minu jaoks armas,” kommenteeris ta. Uus plaat on lauljannale järjekordne samm edasiminekuks, samas ei ütleks ta tulevikus ära ka lavastaja-assistendi tööst.