Kristiina Kalberg on 24-aastane julge, rõõmsameelne ja tore eestlanna, kes juba mõnda aega elab Itaalias. Tiigri aastal sündinud naine peab ka ennast kord nurruvaks kiisuks, kord kiskjaks, kes on suuteline kohe kraesse kargama, kui mõni ülbitseja põhjust annab. Kristiina räägib, et “Intrigeeriv 7” on väga hea võimalus ennast näidata ning kui vaja, siis ka suurepärane koht kadedatele koha kätte näitamiseks.

Nimi: Kristiina Kalberg
Vanus: 24
Tähtkuju: Sõnnitar
Elukoht: Itaalia
Minust: Olen sündinud Tiigri aastal… ja olen täpselt nagu kasslane – kord soe ja nurruv ja kui keegi natukenegi “kiusab” kargan kallale. Päris paljud inimesed arvavad, et tunnevad mind läbi ja lõhki, kuid tegelikult ainus inimene, kes teab milline ma tegelikult olen, OLEN MINA ISE!

1. Mis oleks seitse asja, mis on teil elus veel tegemata, aga mida kindlasti teha soovite?

7? Mu elus on vaid üks kindel siht: peagi pere kasvatada.  Rohkemat ei soovigi nagu teha… saatus ise on mulle nii palju korraldanud, nii positiivseid kui negatiivseid elamusi, et ei hooli mis üldse edasi saab.

2. Mis on teie meelest mood? Kui moodsaks ennast peate, milliseid brände eelistate? Mis on teie meelest suurim stiiliaps?

Minu jaoks on mood kui religioon! Mood on hea viis ennast väljendada, ennast näidata ja ka inimestele silma paista – seda ka juhul kui moemaitse absoluutselt puudub.

Usun, et mul on hea maitse ja olen stiilne. Siiani ei ole veel keegi mulle kunagi ütelnud, et issand mis Sul seljas/jalas/peas on.

Moeaps? Esiteks lilla värv! see on nii “out” ja surnute värv! Ja teiseks talvel valgeid riideid kanda. Kui siis ehk mantel aga see peab siis ka vägev mantel olema. Valged püksid talvel on inetu vaatepilk minu jaoks! Eriti kui on sopane ilm ja valge on halliks muutunud!

3. Milline on motiveeriv palk? Kirjeldage palun ideaalset töökeskkonda. Milline oleks teie unistuste töökoht?

Numbrites ma ideaalset palka ei oska ette kujutada, kuid palk ja töökoormus peaksid olema kindlasti tasakaalus, et mitte ära tüdineda, ülekoormusest ägiseda ja palka saades mitte pisaraid valada. Ideaalne oleks kui kõikide töötajate vahel oleks võrdõiglus ning tööpäeva saaks ilma sädemete ja intriigideta mööda saata. Unistuste töökohta pole kunagi endale ette kujutanud, kui siis olen terve elu iluuisutajaks saada tahtnud. Kas seda ikka tööks nimetada saab?!

4. Kui palju te kuus enda peale kulutate? Mis on peamised väljaminekuallikad?

Kuna ma olen võlts brünett, siis kord kuus juuksur on ainus kindel väljaminek. Ülejäänud enese eest hoolitsemiseks vajav kraam peab vastu kauem kui kuu, seega kindlat väljaminekut kuus ei ole. Kui midagi vajan siis ostan. Kindlasti olen ma üks suur laristaja. Kui raha taskus on, ostan iga kord poodi minnes uue lauvärvi, ehte või muu pudipadi, mida kohe kindlasti peale ühe korra kasutamist enam ei näe! Shopahoolik!

5. Kui saaksite 100 miljonit – mida teeksite, kuidas selle investeeriksite?
Ooi kui saaks sellise summa!!! Olen pikemat aega unistanud oma lapsepõlve maja Eestis korda teha. Vaeseke on seal täitsa üksi ja kriitilises seisukorras. Ehitaks sellise lossi et oioii!  Ülejäänu jäägu paigale, never know millal häda käes.

6. Ütlesite, et elate Itaalias. Mis on Itaalias elamise plussid ja miinused võrreldes Eestiga?

Seda küsimust küsitakse millegi pärast minult kogu aeg! Ma ei oska enam isegi vastata, sest iga kord on selle ümber nii palju poleemikat tekitatud. Seekord ma poliitikast ja inimeste erinevustest rääkima ei hakka… Räägin ilmast nagu inimesed, kes ei oska muust rääkida… nimelt Itaalia kliima on kindlasti parem… mõni kuu pikemat suve, kes sellest ei unistaks.  Aga üldiselt on hea nii Eestis kui ka Itaalias. Suurt erinevust ei ole! Olen Itaalias igatsen Eestit, olen Eestis igatsen Itaaliasse!

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?
Õnnelikuks teeb mind minu mees ja meie pere. Ma ei oskaks midagi paremat oma elus soovida kuni me koos oleme. Tal on nii hea ema ja veel parem õde. Üleüldse suurepärane sugulaskond. Nendeta ei oskakski enam elada!

Mis rõõmu pakkus? Kui välja arvata minu kihlumine, siis siia küsimustele vastata, kuna see on hea viis nii mõnelegi inimesele, kellel oli minu kohta mingit pahna (ühes teatud portaalis) lennutada, näidata, et mind ei morjenda miski  ja et ma nii mõnegi inimese kiuste käin ennast nüüd igas erinevas portaalis näitamas. 4 gossip with love! Ciao!

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT

 

 

[ot-gallery url=”gallery/kristiina-kalberg-ma-nii-m%c3%b5negi-inimese-kiuste-k%c3%a4in-ennast-n%c3%bc%c3%bcd-igas-erinevas-portaalis-n%c3%a4itamas”]