Saate “Selgeltnägijate tuleproov” võitja Nõid-Nastja (28), on teinud kiire tähelennu ja lööb kaasa juba teises menusaates, “Tantsud tähtedega”. Kroonika uurib kaunilt noorelt naiselt: “Kui said tuntuks, siis tähelepanu, mida osutatakse – kas sa pigem naudid seda või see häirib?”

“Minu jaoks on see rohkem kogemus. Kui häirib, võtan seda rahulikult. Kui peas tekivad küsimused, et miks mina, miks minuga, siis kohe rahulikult sisendan endale – nii on vaja, nii on vaja,” räägib Nastja.

“Iga situatsioon on eriline ja annab arengut, saatus seab ülesanded. Tavaline elu, töö ja armastus – kõik on ülesanded, mis tuleb lahendada, mis arendavad. On inimesi, kelle saatus on enam kindel. Minuga on küll nii, et minul võib iga hetk kõik muutuda. Ja ma ei taha kaugele ette vaadata, olla nagu mõnes mõttes baran, kes teab täpselt eesmärki. Mina muutun iga päev – täna mõtlen nii, homme teisiti. Ja alati tuleb parem variant! See on areng.”

“Inglid ei taha, et keegi elaks rahulikult. Rahus ei ole arengut. Inglid ei ava ka mulle kõike. Nad avavad vaid seda, mida pean teadma oma arenguks.”

“Piiri, kuhumaani inimene peab arenema, ei olegi. See on piiramatu. Ma ei näe lõppu, finišit sellele arengule – finišit ei ole, on vaid lõpmatus,” räägib Nastja, kes usub, et on võrreldes kahe aasta taguse seisuga targem, tugevam, iseseisvam ja mitte enam nii õrn.