Gossip.ee edastab meie meilile tulnud Liilit Tamme kaebekirja:

Tere meediaväljaanne,
Klubis Privé juhtus Õhtulehe töötajatega väga kahetsusväärne lugu. Olin tavaline klubi külastaja ja nägin seda kõike pealt, see oli midagi väga inetut.

Nimelt neljapäeval vastu reedet toimus klubis Privé uue filmi Augusti suvetripp näitlejate otsing. Kohal oli palju rahvast. Kõigil oli lõbus ja tore! Järsku ilmusid kohale Õhtulehe ajakirjanik Mari-Leen Albers ja fotograaf Meelis Tomson. Casting oli poole peal kui nägin, et ürituse korraldaja jooksis nende poole ja ütles, et nad ei ole klubisse kutsutud. Selle peale ei pilgutanud nad silmagi.

Tagasi teeme juurde. Nimelt nägin ise pealt kuidas Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers läksid kallale ühele noorele neiule ja noormehele. Meelis ahistas ja pildistas ilma loata ja mõnitavalt otse näkku noort tüdrukut, kellel on ees raske PÕLVEOPERATSIOON ning kes oli KARKUDEL ja kes ei saanud ära joosta ega ka ennast kaitsta. Tunnen selle tüdruku ema, tüdruku nimi on Katri ja tean kinnitada, et tal on raske vigastus ja ta läheb varsti opile. Väga inetu temast! Kuidas tal ei olnud häbi Katrit niimoodi mõnitada ja ahistada. Ta on ju karkudel ja jalg haige. Ise on ju meesterahvas ja läheb noorele haigele tüdrukule kallele.

Mari-Leen Albers aga provatseeris ja valas ühe blondi peaga noormehe joogiga täis, osa läks ka Katri peale. Kõike seda ilma mingisuguse põhjuseta. Vist selle pärast, et nii Albersile kui ka Meelisele ei meelnid, et paarike ei tahtnud pildile jääda. Natukese aja pärast tuli ka Indrek Galetin, kes püüdis tüdrukut kaitsta ja jooksis Mari-Leen Albersile järgi. Garderoobi juures läks kähmluseks, Indrek lükkas Albersit ning Meelis tõttas appi. Lõpuks visakasid turvamehed selle inetu käitumise pärast nii Albersi kui ka Tomsoni klubist välja. Õigesti tegid! Kohal oli ka politsei ja asi läks päris karmiks, noormehele lubas Meelis peksa anda ja Mari-Leen solvas teda. Indrekut süüdistas Mari-Leen enda peksmises.

See ei ole esimene kord kui Meelis ja Mari-Leen klubi/ürituste külalisi ahistavad. Pildistavad väga nahhaalselt, ilma loata ja jõuga. Hiljuti oli üks vahejuhtum kus Ott Kivikas Meelisele pildistamise eest Überblingenis peksa andis ja kaamera välgu ära lõhkus. Väga õigesti ka tegi! Pärast tahtis Meelis vastutasuks 5000 krooni kallimat välklampi. Remont oleks aga läinud maksma paarsada krooni. Need on ainult mõned üksikud vahejuhtumid, mida olen ise pealt näinud ja teistelt kuulnud.

Loodan, et kaalute siiralt selliste inimestega koostööd tegemast. Arvan, et nende õige koht on kusagil mujal…