Angelina Jolie tahab suu puhtaks rääkida. Uues elulooraamatus avaldab ta kogu tõe vaimuhaigusest, narkootikumidest ja oma suhtest Brad Pitt´iga. “See saab olema nuga Jennifer Aniston’i südamesse,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer.

Angelina Jolie‘st (35) võib saada elulooraamatu eest enimmakstud inimene läbi aegade. Otsuse avaldada elulooraamat langetas näitlejatar pärast seda kui möödunud suvel ilmus Andrew Morton’i skandaalne raamat “Angelina”. Nüüd tahab Jolie jutustada oma elust nii nagu tema seda näeb – 223 miljoni krooni eest. “Ta soovib meeleheitlikult, et maailm teda tõsiselt võtaks,” ütleb allikas ajalehele.

Peale intiimsete detailide oma lesbilistest eksperimentidest, uimastite kasutamisest ja võitlusest oma vaimse tervise eest kavatseb Angelina rääkida ka sellest, mis juhtus tegelikult tema ja Brad Pitt’i vahel – midagi, mis ei saa meeldiv olema Pitt’i eks-abikaasa Jennifer Aniston’i jaoks.

“Ta kirjeldab Brad’i kui väga õnnetut kui nad kohtusid. Ta elu oli tühi ja sellel puudus eesmärk. See saab olema kui nuga läbi Jennifer’i südame,” ütleb allikas.

Et rõhutada vaenu enda ja Jennifer’i vahel, ei kavatse Jolie Aniston’i nime isegi mainida. “Ta ei tunnista tema olemasolu. Jen’i üleüldse mitte mainides tahab Angelina nagu öelda, et tema armastus Brad’i vastu ei asu samal planeedil kui see, mis Jennifer’il temaga oli.”

Brad Pitt toetab projekti 100% ja Angelina jaoks toob see endaga kaasa ainult positiivset – ta võib rääkida oma elust omaenda tingimustel ja seda väga suure rahasumma eest.

“See on Angelina lõplik kättemaks,” ütleb allikas.