Siiani pole Jenny McCarthy kordagi maininud, et on kirurginoa abil oma välimust kohendanud. Nüüd räägib ta, kuidas esimesest rindade suurendamise operatsioonist sai õudusunenägu. “Nad ei kasutanud tuimestust,” ütleb ta portaalile Female First.

Endine Playboy-modell, saatejuht ja näitlejatar Jenny McCarthy jutustab oma esimesest ilulõikusest odava kirurgi juures.

“Mina ja mu sõbrad leidsime ühe arsti Arizonas, kes maksis 16 000 krooni kuna nad ei kasutanud tuimestust ja ma ei teadnud seda.”

Operatsiooni ajal ärkas McCarthy ülesse, nägi oma verist rinnakorvi ja osavõtmatut kirurgi.

“Ma lamasin seal opratsiooni ajal ja mõtlesin “Wow, mul on fantastiline unenägu, et mul on rindadeoperatsioon samal ajal kui mul päriselt on ridadeoperatsioon!” .Ja ma mõtlesin: “Ma tulen nende riistade nimede peale mida nad üksteisele annavad!” ja “Jumal hoidku, see on tõepoolest päris unenägu!”.  Siis avasin ma silmad ja jumal hoidku, see oli päriselt! Ma vaatasin allapoole ja üks rind oli valmis. Ma ütlesin “Mis toimub? Issand jumal, ma olen ärkvel!” Ja tema (arst) ütles: “Ma tean, meil on ainult üks rind veel jänud, pea vastu!”.

Hiljem oli Jenny McCarthy sunnitud kogu operatsiooni teise ilukirurgi juures uuesti tegema.