Ajakirja Naised küsimuse peale, mis on kõige kardinaalsem muutus, mis tantsusaade tõi, vastab lauljanna Gerli Padar, et saade muutis teda naiselikumaks.

“Ma usun, et artistina andis tantsusaade mulle väga palju. Ma tunnen ennast igal laval liikumise mõttes suhteliselt hästi, kunagi ei teki küsimust, kuhu panna käed või kuidas seista. Muutusin ka naiselikumaks – mu kappi ilmusid kleidid ja seelikud ning küür turjal võtab aeg-ajalt väiksemaid mõõte,” räägib Gerli.

“Lisaks tõi tantsusaade minuni võistlustantsumaailma, millega olin varem väga vähe kokku puutunud, ja tantsupisik jäi mulle ka tugevalt külge. Kahel aastal on mul olnud võimalus näha Londonis Albert Hallis maailmakuulsaid võistlusi ning alles paar nädalat tagasi käisin Hongkongis vaatamas tantsugalat, kus võistlustantsu maailmameistrid demonstreerisid oma oskusi sõukavadega.”

Gerli Padar ja tema võistluspartner Martin Parmas osalesid saates “Tantsud tähtedega” 2007.aastal ning tulid Mikk Saare ja Olga Kozmina järel teisele kohale. 2008. aastal oli Gerli Mart Sanderi kõrval üks saatejuhtidest.