Möödunud suvel täitus Olgal üks tema suur unistus – ta avas isikliku õmblusateljee. Olga pole moodi kusagil õppinud, küll aga usub, et hea stiilitaju on talle geenidega kaasa antud. Juba lapsepõlves ta muudkui disainis endale riideid ja tantsukostüüme ning ema õmbles need kõik ka valmis, kirjutab ajakiri Naiseteleht.

“Inimesed kiitsid mu kostüüme juba tantsusaate esimesel hooajal ja ütlesid: “Olga, sul on vaja võtta uus eriala, hakka disainima!”” meenutab tantsija, kes tegi esinemiskostüüme ka siis, aga niisama, vabast ajast ja lustist. “Tegin me kooli lastele Ladina-Ameerika tantsukleite ja nokitsesin niisama vaikselt omaette. Järsku aga hakkas tulema pakkumisi igast äärest: “Olga, tee ja tee”” naerab Olga.

Abielurandagi sõudis Olga sel suvel enda disainitud pulmakleidis. “Isegi mees lõpuks ütles, et tee see ateljee juba ära, proovi vähemalt. Mina siis mõtlesin, et mu põhitöö on ju olla tantsija, tantsutreener ja kohtunik. See on mu elu. Aga… Kleidid on ju ka minu elu!!”

Nõnda leidiski Olga ruumid, palkas õmblejaad ja lükkas tööle hoo sisse. Tantsusaates kannavad Olga disainitud riideid näiteks Johannes Ahun ja Kerstin Kruuse.Tema disainitud pükse kandsid esimeses saates ka Marko Mehine ja Dave Benton. Isegi Ženja Fokinile tegi ta kostüümi.