Kolm kuud tagasi kinnitas Rootsi kuningakoda, et prints Carl-Philip (31) ja Sofia Hellqvist (25) on paar. Praeguseks on suhe tugevam kui kunagi varem kuid Carl-Philip ja Sofia on sunnitud eraldi elama, oma suhet varjama ning kohtuma salajas. Kuningapere keeldub suhet kommenteerimast, kirjutab Expressen.

Samal ajal kinnitavad Carl-Philip’ile ja Sofia Hellqvist’ile lähedalseisvad isikud, et suhe on edasi arenenud. “Eelmise aasta suvega võrreldes on näha suurt vahet. Kuid see on täiesti loomulik, sest nad on juba mõnda aega koos olnud, see on nii nagu kõigis suhetes,” ütleb üks sõber. Vaatamata sellele, et armastus on kasvanud ja kuningakoda on tunnistanud, et tegemist on paariga, probleemid aina kasvavad.

Pärast õnnestunud kohtumist printsi vanematega Solliden’is avaldas välismaa meedia Sofia’st varem avaldamata bikiinipilte. Kui kuningana Silvia sellest kuulis, ärritus ta väga. Sellest ajast saadik on ta keeldunud Sofia teemal rääkimast. Carl-Philip on üritanud pöörduda ema poole  isa kaudu, kes tahab aga neutraalseks jääda ning soovitab pojal probleemid emaga ise lahendada.

Aeg-ajalt elab Sofia printsi juures, kuid seda ilma Silvia teadmata. Printsile lähedalseisvad isikud teavad, et kuninganna ei nõustuks sellega mitte mingil juhul. Ta on korduvalt Carl-Philip’ile selgitanud, et ei pea seda sündsaks, et Sofia tema juures elab.

Kuu aega tagasi uuris kuninganna Silvia Expresseni andmetel, kas Sofia elab printsi korteris. Carl-Philip eitas seda. Tegelikult oli paar viimased kolm päeva sama katuse all veetnud, mida aga prints emale tunnistada ei julgenud.

Lähedastele inimestele on Carl-Philip selgeks teinud, et ei kavatse Sofia’st loobuda olenemata sellest, mida tema vanemad või õed sellest arvavad. Sofia kannatab tekkinud olukorra tõttu sügavalt ning on oma sõpradele öelnud, et “ta on nõus tegema ükskõik mida, et veenda neid, et ta on Carl-Philip’i jaoks see õige.”

Ainuke, kes on viimasel ajal näidanud üles soovi Sofia’t paremini tundma õppida, on kroonprintsess Victoria. Tema on ka ainuke, kellega Carl-Philip saab arutleda tekkinud situatsiooni üle. Victoria’l on omad kogemused seoses praeguse abikaasa Daniel’iga. Tema võitlus Daniel’i eest kestis seitse aastat.

Hetkel saavad Carl-Philip ja Sofia suhelda vaid nädalavahetustel. Tööpäevadel on printsi päevad sisustatud tiheda õppetööga Põllumajandusülikoolis Skåne Alnarp’is.

[ot-gallery url=”gallery/prints-carl-philip-ja-sofia-hellqvist-ei-saa-koos-elada”]