Viljandis elav Maris (22) räägib rubriigile “Intrigeeriv 7”, et ta ei armasta enda peale aega ja raha kulutada ning et enamus iluprotseduurid saab ta iseseisvalt kodus tehtud.  “Protseduurid, mida teen kodus, on juuste värvimine ja lõikus. Geelküüsi, juuksepikendusi, ripsmepikendusi jms pole,” räägib kaunitar.

ANKEET

Nimi: Maris
Vanus: 22
Tähtkuju: Ambur
Elukoht: Viljandi
Minust: Noor ema, kes elab Viljandis ja kasvatab 2,5 aastast poega. Vabal ajal internet, TV ja muusika. Hobisid enam ei ole, kuna peale lapsega tegelemise millegi muu erilise jaoks aega ei jätku. Varem tegelesin aktiivselt Kaitseliiduga seonduvaga – laskmine, matkad, laagrid, kursused, õppused ja nii edasi. Lapsepõlvest on jäänud tegelikult üks pisike hobi – kogun kleepse. Mitte igasuguseid. Kirjade, karbikeste, kaartide ja muude asjade kaunistamiseks ja dekoreerimiseks. Mõned on lihtsalt vaatamiseks.


1. Milliseid ajakirju-ajalehti loete? Millised teemad teid enim köidavad?

Cosmopolitan, Anne & Stiil, Naisteleht, Kroonika, Buduaar, Mood, Toit & Trend, Marie Claire, FaceControl, Sakala, Postimees, EE, SL Õhtuleht .
Teemadest lemmikumad on seks, suhted, pihtimused ja horoskoop.

2. Kui palju kulutate aega ja raha oma välimusele? Millised on protseduurid, mida teete kodus, mida käite salongides tegemas? Kui tihti ja mida teete?
Aega ja raha kulutan oma välimusele vähe. Protseduurid, mida teen kodus, on juuste värvimine ja lõikus. Kord kuni kaks aastas jõuan ka juuksurisse. Juukseid pole juba pikka aega värvinud, kasvatan loomulikku juuksevärvi välja. Käisin kunagi ammu salongis ja lasin vahulokid teha ja rikkusin juuksed ära. Folgi ajal lasin juuksed maha lõigata ja nüüd kasvatan ka lokki välja, mida on natukene alles jäänud. Näomaskid, koorimised ja muu säärane toimub ka kodus. Nägu pesen iga päev, maskid-koorimised 2x nädalas. Kasutan odavat Vene kraami. Geelküüsi, juuksepikendusi, ripsmepikendusi jms pole.

3. Nimetage palun seitse kuulsust, keda tahaksite tunda. Miks just nemad?

Esimene, kes on meie seast lahkunud, oleks olnud Michael Jackson, kellega oleksin tahtnud kunagi kohtuda. Ta on mulle meeldinud juba 5.aastasest saati. Oi, kuidas ma armastasin teda, tema muusikat, videosid ja tantsu. Ja armastan siiani. Kuna tema ei kuulu kahjuks enam elavate nimekirja, siis 7 kuulsust, kellega sooviksin kohtuda:
1. Ville Hermanni Valo
2. Adam Lambert
3. Johnny Depp
4. Matt Lanter
5. Jason Statham
6. William Pharrell
7. Denzel Washington
Tegelikult on neid näitlejaid ja kuulsuseid veel ja veel ja veel ja veelkord veel, kes on erilised ja näitlevad hästi või misiganes asja poolest nad kuulsad on, tahaks neid ikka ju tunda. Tahaks teada saada, millised nad reaalselt on, väljaspool filme ja muusikavideosid.

4. Mida teie arvate, kui vanalt on normaalne naistel lapsed saada? Kui noor on liiga noor emaks ja kust jookseb piir, kus tundub juba, et juba natuke naljakas?
Kõige keskmine vanus on vast 20 kuni 40, kus emaks saamise rõõme nautida. Mõni aasta alla või üle selle ei ole veel hullu, kui selleks valmis ollakse ja enese jaoks läbi mõeldakse. Ütleme siis nii, et vähemalt enne keskkooli lõppu ehk 18-19 ei soovitaks, sest hea on ka nautida oma lapespõlve ja jõuda nn. teatud verstapostideni, enne kui pere luua. 50 ja vanematel on hilja mõelda sellele, sest kui see laps jõuab täiskasvanu ikka, oleks emme juba pea 70a. Aga kas elu ikka annab piisavalt pika eluea ja hea tervise, et jõuaks tegeleda kõigega, mida lapsekasvatamine nõuab?

Üle 40.a tekivad meditsiinilised riskid, kas laps sünnib tervena ja kas üldse suudetakse rasedus lõpuni kanda. Normaalne on see siis, kui selleks ollakse valmis ja tulevik lapsele on kindlustatud. Õnnetusi juhtub, aga naljakas on minu jaoks alla 15 aastased. Naljakas, samas hirmutav oli uudis minu jaoks, kui emaks sai 70 aastane naine.

5. Kui saaksite miljon krooni, et panna püsti üks megapidu, siis kes seal esineks, mis seal toimuks, mida seal pakutaks, …jne.
Peo korraldaksin Miamis, Nikki Beach Club´is. Seal esineksid maailma parimad DJ´d. Muusikavalikutest housest kuni tränani. Toimuks üks mahe party, kus esinevad lisaks DJ-dele Playboy jänkud ja posti- ja puuritantsijad. Chippendalese mehed kutsuks kaa! Vallatud seltskonnamängud jne. Külalisteks kutsuksin enda lemmikud näitlejad, lauljad ja muud kuulsused ning head sõbrad. Seal pakutakse snäkkidest kalani ja mineraalveest kuni vodkani. Miskipärast kardan, et kogu see pidu läheb kallimaks, kui miljon krooni.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Kui Eesti elu oleks minu korraldada, siis kindlasti tõstaksin igasuguseid toetusrahasid. Võimaldaksin abivajajatele rohkem sotsiaalkortereid.
Igasugune abi – toit, riided, majapidamisvahendid, koolitarbed – neile, kes seda vajavad. Üksikemadele suuremad toetused, lastetarvete abi, väikelastega emadele tasuta transpordi võimalus. Tasuta kõrgharidus. Sõjaväe vabastus mehele, kui perre on sündimas laps.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Viimane asi, mis mulle tõeliselt rõõmu pakkus oli see, kui laps õppis iseseisvalt poti peal käima. Rõõmustasin, et ta oskab seda ja ei pea mähkmetele rohkem raha kulutama. Minu laps teeb mind õnnelikuks, oma heade ja pahandustega, peaasi, et ta olemas on. Samuti teeb mind õnnelikuks, kui sõbrannad külas käivad ja et nad on alati olemas, kui seda vajan.

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT