Eile õhtul oli Kanal 2 eetris armstatud saate „Tantsud tähtedega“ neljanda hooaja teine saade, kus langes välja ka esimene paar, kelleks osutusid poliitik ja endine punklaulja Tarmo Kruusimäe ning tema treener ja tantsupartner Karin Lillemaa. Esimeses saates osutusid nõrgimateks ning langesid suure kriitika alla sarja „Ühikarotid“ osatäitja Liina Vahter ning tema tantsupartner Mairold Millert.

Esimeses saates saadud punktidega Mairold rahule ei jäänud, Gossip.ee uuris, kuidas jäi aga Mairold rahule eilsete punktidega, kus kohtunike edetabelis jäid nad Liinaga kolmandateks.

Kuidas jäite seekord rahule kohtunike kommentaaride ja hinnetega?
Eilse saatega võib rahule jääda 100%! Kõik õnnestus täpselt nii nagu pidi. Kõik proovid ja peaproov kulgesid ilma viperusteta ja tulemus räägib enda eest. Oli raske minna saatesse eelmise nädala tulemuse järel, sest oli ju vaja palju tõestada ja ma arvan, et me tegime seda. Liina oli nädalaga läbi teinud justkui totaalse muutumise. Ta nägi välja nagu noor ilus naine, kes oskas ka kõik selle kire ja seksikuse, mida rumbas vaja on, endas esile tuua.

Mis on tantsuõpetaja rollis kõige raskem?

Kõige raskem ongi selle väikese ajaga panna inimene tantsima ja esinema nii, et see ka usutav ja loomulik välja näeks.

Mitu tundi päevas te harjutate?

Hetkel oleme hakanud harjutama 3-4 tundi päevas. Täna esmaspäeval teeme isegi rohkem. Kõige pealt lähme 13.00-15.45 trenni. Siis tuleb Liina minuga Sakku kaasa, kus ma võistlejatele trenni annan ja tema võtab ka grupi tundidest osa 16.15-19.00, et näha kõrvalt kuidas seda kõike teha tuleb. Peale seda läheme sööme ja siis õhtul veel väike lihvimine 21.00-…veel jaksame.

Millised on teie arvates Liina plussid ja miinused saates osalemiseks?
Ma ei näe tas hetkel ühtegi miinust. Ta on väga emotsionaalne ja ta pingutab ning annab endast kõik 100%. Ma tõepoolest ei oska miinuseid praegu öelda, ta on tohutult pühendunud ja viimane saade andis talle nii palju enesekindlust juurde, et ei oskagi ennustada, mille kõigega ta veel üllatada võib.

Kuidas Teie, kui isiksused Liinaga klapite, kui kaugele loodate saates jõuda?

Isiksused klapivad hästi. Tema on selline positiivne ja usaldab mind täielikult. Heaks koostööks on usaldus just väga oluline. Kuna me mõlemad praegu oleme väga õnnelikud eilse saate üle ja ma näen tas väga suurt potentsiaali, nähes kui palju ta on võimeline nädalaga omandama ja muutuma, siis loodame ikka mitte veel lahkuda. Ei julge ennustada, kuhu me jõuda võime, sest häid paare on palju ja kedagi praegu esile ei tõstaks. Paarid on suhteliselt võrdsete võimalustega. Loodan ainult, et rahvas näeb ja hindab Liina püüdlikust ka edaspidi ja meie lubame sama tööd jätkata, mida praegu oleme teinud. Igatahes aitäh kõikidele fännidele.