Printsess Victoria ja prints Daniel kolivad veel selle aasta sees värskelt restaureeritud ja remonditud Haga lossi. Sellega seoses eraldas rootsi valitsus paarile 24 miljonit krooni lisaraha, kirjutab Aftonbladet.

Viimases “Aftonbladet”-ile antud intervjuus puudutavad printsess Victoria ja prints Daniel esimest korda ka rahateemat. “Sel aastal kolime me sisse. Mis puutub rahasse, siis selle küsimusega võite pöörduda kuningakoja finantsjuhi poole. Ta on ju ka varem püüdnud seda seletada,” ütleb Daniel.

1500 ruutmeetrit võib ju kahele inimesele veidi kõle olla. Mis te arvate kui palju on teid mõne aasta pärast?

“Haha. Kõik ruutmeetrid pole ju meie jaoks,” ütleb Victoria.

“Nii et me loodame, et meid saab olema rohkem kui kaks,” ütleb Daniel.

Äsja saabusid Victoria ja Daniel ametlikult visiidilt Hiinasse. Danieli jaoks oli suureks väljakutseks töötada iseseisvalt kui prints. Kolmapäeval debüteeris ta maailmanäitusel. “Ma olin vaid kuulnud Victoriat sellest rääkimas. Nii et see oli põnev.”

Victoria jaoks oli kõrgpunktiks võimalus teha seda reisi koos Danieliga. “See oli eriline. Kuid ka maailmanäituse külastamine ja sealse rootsi kogukonna külastamine andis palju.”

Daniel nõustub: “Võtta üles tervishoiuga seotud küsimusi, mille nimel ma põlen, ning näha, et Rootsi äratab sealkandis nii suurt huvi, oli samuti väga tore.”

Kui Victoria eelmine kord Hiina sõitis, siis jättis ta Sulle 30 kirja – üks kiri iga päeva jaoks, mil ta ära oli. Kas nüüd on see romantiline tegu tasutud?

“Haha. Aga muidugi,” vastab Victoria Danieli eest.