Õnnetus juhtus pühapäeva hommikul kella viie paiku. Mika õde Paloma Penniman (28) kukkus alla oma kolmanda korruse korteri aknast Londoni eksklusiivses linnajaos Kensingtonis. Siiani pole teada, miks see juhtus.

15 meetri kõrguselt kukkunud Paloma Penniman’i jalast ja kõhust tungisid läbi rauast aia tulbad ja tuletõrjujad olid sunnitud osa maja ümbritsevast rauast võrest lahti saagima, et Paloma kätte saada ning ta kiirabiga haiglasse toimetada. Samal ajal oli ta ikka veel tulpadest läbitorgatud.

Laupäeva õhtul sõid Mika ja Paloma väljas koos õhtust. “Keegi ei tea, mis täpselt juhtus. Ühel hetkel istus Paloma aknalaual, järgmisel hetkel oli ta juba kukkunud aia peale,” ütleb üks sõber ajalehele The Sun. Mika oli temaga õnnetuse juhtumise ajal koos, kuid pole selge, kas ta ka selle tunnistajaks oli. Raskes shokiseisundis helistas laulja kiirabile. “Mika on lohutamatu. Öelda, et ta on traumeeritud, pole isegi ligilähedane,” ütleb perekonnasõber ajalehele.

Üks naaber, kes kiirabi sireenide peale üles ärkas, tormas välja. “Ma nägin, et ta keha oli tulpadest läbi torgatud. See oli kõige jubedam asi, mida ma kunagi näinud olen. Olen püüdnud nähtut maha suruda ning takistada oma lastel seda teada saamast. Seal oli nii palju verd,” ütleb ta ajalehele Daily Mail.

Paloma Penniman on stilist. Peale selle, et ta on disaininud Mika esinemiskostüümid, oli ta ka venna viimasel albumil taustalauljaks.

Arstid olid sunnitud kinnijäänud raudtulbad lahti opereerima ja eemaldama ning eile viibis Paloma haiglas Royal London. Tema seisund on kriitiline kuid stabiilne.

“Palomaga on juhtunud väga raske õnnetus. Perekond on palunud, et neil lastaks rahus olla,” ütleb Mika pressiesindaja.